Mindenképp szeretném megmenteni. Mit adhatok neki enni?
Sajnos falunk lakok, csak 50 kilométerre van állatorvos, ahol vehetek neki tápszert. Ráadásul szombat van. Nem biztos, hogy vasárnap találok is olyan boltot, vagy állatorvosi rendelőt ami nyitva is van.
Hétfőn azonnal intézem neki. Addig kibírja? Mit adhatnêk neki addig is?
Nagyon aranyos, szép tőled, hogy segítesz rajta! Remélem befogadja a mamamacsek. De akár kutyával is próbálkozhatsz, láttam már olyat, hogy befogadta a macskakölyköt. Állatkertekben is sokszor a kisoroszlánt frissen szült kutya szoptatja. B tervnek jó megoldás. Ha semmi se válik be, próbálj kecsketejet szerezni, falun biztos lesz.
2021. júl. 10. 18:39
12/29 A kérdező kommentje:
Nos. Elfogadta az anya macska egyből elkezdte mosdatni, kicsi meg mohón szopizni. Lehet ott is hagyom, had nevelje fel. Aztán magamhoz veszem a kicsit. :)
2021. júl. 10. 20:19
13/29 anonim válasza:
Örülök a jó hírnek! Hagyd ott, jobb ott neki. Az anyamacsek jobban tud törödni vele, mint te. És az alom többi tagjától is sok olyan dolgot tanulhat, amit te akármennyire próbálnál, nem tudnál neki megtanítani. Kell neki, hogy birkózzon meg ilyenek. Ez nem ellened szól, örülök, hogy vannak még ilyen jószívű emberek. És jó, hogy felnőttként lesz családja :)
2021. júl. 10. 20:26
14/29 anonim válasza:
Örülök a jó hírnek! Hagyd ott, jobb ott neki. Az anyamacsek jobban tud törödni vele, mint te. És az alom többi tagjától is sok olyan dolgot tanulhat, amit te akármennyire próbálnál, nem tudnál neki megtanítani. Kell neki, hogy birkózzon meg ilyenek. Ez nem ellened szól, örülök, hogy vannak még ilyen jószívű emberek. És jó, hogy felnőttként lesz családja :)
Jaj ,ez kamu kérdés te okos.
2021. júl. 10. 20:29
15/29 anonim válasza:
Jaj ,ez kamu kérdés te okos
Miért lenne kamu? Én is találtam már elhagyott kismacskát, szomszéd macskája befogadta, felnevelte. Én nem tarhattam meg, de kerestünk neki gazdit. Miért nem lehet elhinni, hogy nem csak olyan önző emberek vannak mint te?
2021. júl. 10. 20:36
16/29 anonim válasza:
14, nyilván a képen meg kamumacska van. Plüss, nem?
Mielőtt azzal jönnél a buta agyaddal hogy netről szedett kép, akkor elárulom hogy akkor nem lenne hozzá exif data...
2021. júl. 10. 22:08
17/29 anonim válasza:
Nem kamu, a kérdező pedig saját érdekében leszedhetné a képet. Már láttuk, tudjuk, milyen a cica, tudjuk, hogy valódi de képfájlban túl sok az információ.
2021. júl. 10. 23:32
18/29 anonim válasza:
Örvendek, hogy sikerült nevelőanyát találni. Hagyd ott egyelőre, később befogadhatod, amikor már megtanult minden macskafortélyt, és szilárd kaját is ehet.
2021. júl. 10. 23:50
19/29 A kérdező kommentje:
#17 Nem tudom leszedni.
Akérdés meg nem kamu. Nem is értem a #15-ös nyüglődését. Bár végig trolkodott itt a kérdés alatt.
Mindenesetre a cicus jól van, és ez a lényeg.
2021. júl. 11. 00:27
20/29 anonim válasza:
Az a 15-ös mostanra már 14-es, mert időközben töröltek egy troll választ (meg még előzőleg két másikat, amiket úgy gondolom ugyanő írt). Ez a stílusából és a valaszadói hasznossági szintjéből is látszik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!