Beteg 1 éves macskával mit csináljak?
Elvittem ivartalaníttatni, már lassan 50 ezer Forintot kifizettem, és egyre rosszabbul van, már csak a földet nézi, nem eszik, nem iszik.
Egyszerűen nincs több pénzem, ráadásul csak segítettem ezen a macskán, nem az enyém.
Ez az állatorvos is, tudta előre jól, hogy mi lesz a végkimenetele ennek az ivartalanításnak(vemhes volt), de azért kiszedett belőlem egy csomó pénzt apránként.
Nem tudom kire legyek mérges jobban, a macska tulajára, vagy az állatorvosra.
Segíteni meg nem segít senki. :(
Nem lett volna semmi baj, ha nem engeded ki műtét után. Pont ezért kell bent tartani még a kintieket is varratszedésig, mert elfertőzik ha kint mászkál ki tudja hol.
Valószínűleg gyulladásban van a seb és lázas. Ha nem viszed el normális orvoshoz (vagy leginkább kórházba ahol bent tudják tartani, infúzióra tenni, stb) akkor kidobott pénz volt az 50 ezer.
Szerintem a legjobb megoldás ha keresel a facebookon helyi állatvédőket, macskamentőket, macskás csoportokat, és felveszed velük a kapcsolatot. Fontos hogy minél előbb segítséget kapjon, mindenképpen még ma.
Ha egy állatvédő szervezethez kerül, ők kikezeltetik saját pénzen, de utána meg is tartják és keresnek neki normális gazdit. Mindenki így járna a legjobban. Neked nem kell többet költened rá, szerencsétlen macska meg élhet és nem adják vissza a gyökér szomszédnak, hanem rendes helyet keresnek neki.
Azt hallottam hogy az érdi kórház nagyon jó.
De egyébként ebben az esetben tényleg az állatvédőket javasolnám ha nem tudsz rá többet költeni.
"Hisztizhettek itt, de igaza van #9-nek. Sokszor nem azért ontjuk ki egy állat életét mert annyira szadista betegek vagyunk, hanem mert azzal segítünk neki a legtöbbet. "
Úgy tűnik ezt nem annyira fogták fel, simán törölté!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!