Beteg 1 éves macskával mit csináljak?
Elvittem ivartalaníttatni, már lassan 50 ezer Forintot kifizettem, és egyre rosszabbul van, már csak a földet nézi, nem eszik, nem iszik.
Egyszerűen nincs több pénzem, ráadásul csak segítettem ezen a macskán, nem az enyém.
Ez az állatorvos is, tudta előre jól, hogy mi lesz a végkimenetele ennek az ivartalanításnak(vemhes volt), de azért kiszedett belőlem egy csomó pénzt apránként.
Nem tudom kire legyek mérges jobban, a macska tulajára, vagy az állatorvosra.
Segíteni meg nem segít senki. :(
Köszönöm megint, 11:18.
Valami változás lett, mert elkezdett szirénázni a cica, és KM hiánya lett, fel-alá járkál a lakásban, és nagyon ki akarna menni.
Persze, én gondoskodom róla szinte a születése óta, a szomszéd nem foglalkozik vele, én maradtam csak neki :(
Ezentúl ha túléli, itt bent adok neki enni, a kandúr nem fog idejönni.
Aranyos az is, de ezt most jobban féltem.
Persze, már trónolt benne 2x is, az előbb is. :)
A Jóistenkében bízok, meg a cica fiatal szervezetében.
Nem sok reményt fűzök hozzá, ez a vérmérgezés nagyon kegyetlen dolog, ahogy olvasom. :(
Csakis infúzióval lehetne megmenteni, de ami pénzt ezek elkértek volna, az egyszerűen.....tudták jól, mi lesz a végkimenetel, de azért csak hitegettek vele.
Szegény cica. :(
Kórházban van, újra kell műteni, nagyon elfertőződött a sebe. :(
Folyamatosan infúzión van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!