Mit csináljak hogyha idejött a (kinti) 4 macskámhoz egy fiatal kb.1 éves macska?
befészkelte magát egy kis dobozkába, aztán átment az egyik cicám helyére (amugy meg nagyon aranyos megpróbáltam kivenni a helyéről aztán kicsit megsímogattam a fejét és azonnal elkezdett dorombolni meg dörgölőzni)
nem látszik hogy valami baja lenne szép tiszta a szőr a szemei is,nem tüsszög, de az zavar hogy ki sem mozdul a helyéről enni sem
Szia,
Figyelj, ez egy elég érdekes helyzet...de talán a válaszomból a helyeset teszed. 2 válaszom van:
Ha befogadnád: ha befogadod talán a többi cica is örülne...de a rossz oldala a dolognak, lehet hogy valaki nagyon hiányolja...én a helyedben befogadnám de körbe raknák a környéken egy papírt amin ez áll: EGY 1ÉVES CICÁT TALÁLTAM! Ha valaki keresné itt a címem...
Ha nem fogadnád be: lehet, ez a jó választás...de lehet hogy ha nem fogadnád be,,,,hát bármi baj történhet vele..........
Köszi hogy meghallgatál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!