Te örökbe fogadnál fiatal, felnőtt macskát?
Igen. már meg is tettem.
Amikor örökbefogadtuk egy macskamentőtől (akinek akkor 19 macskája volt), akkor volt kb. 1,5-2 éves a cica. Ennek már 6 éve. Él és virul. Kicsit ugyan félénkebb az átlagnál, idegenekkel nem barátkozik, csak a családdal.
Köszi a válaszokat. Örülök, hogy vannak emberek, akik nem zárkóznak el ettől. Kíváncsi voltam rá, hogy mi lesz az eredmény.
Ugyanis a nyáron megjelent a szüleim kertjében egy cica, csontsoványan, nyilván kirakták szegényt, én meg hazahoztam, gondoltam ideiglenesen itt lehet nálam, majd keresek neki gazdát. Aztán kiderült róla, hogy vemhes. 5 gyönyörű kiscicája született, akiknek már sikerült gazdát találnom, de a mama, aki fiatal, gyönyörű és nagyon barátságos nem kell senkinek. De akkor még van remény rá, hogy ő is gazdát talál magának :)
Igen, örökbe fogadnék felnőtt macskát is, ha nem lenne már kettő.
Ha módodban áll, ivartalaníttasd a mamát,úgy könnyebben találsz neki gazdát.
Egyszer mérgemben feltettem az express.hu-ra az egyik ivartalanítot cicámat, mert levadászta a papagájt. 2 nap mulva, akadt is rá jelentkező, de aztán levettem a hirdetést, nem akartam, hogy a másik cica egyedül maradjon. Nagyon összeszoktak már.
Sajnos nincs keretem az ivartalanításra. Jelenleg semmiképp. Igaz bérházban lakom, legalább nem lesz újra gyereke.
Van két saját macskám is, egy nőstény, meg egy kandúr. De a kandúrt ivartalaníttattam. Egyrészt mert büdös volt, másrészt nem akartam felesleges szaporulatot, harmadrészt meg őt olcsóbb volt megműttetni. És mivel bérházban lakunk, és nem tudnak kimenni, így a nőstény cicám nincs "veszélyben". De majd megműttetem, ha lesz erre keretem, hogy ne tüzeljen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!