Mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
Valaki betett egy kis macskát az udvarunkra. Én erre tippelek, mert a kerítésnél találtam.
Nagyon pici, szerintem még szopnia kellene.
Mindenképp szeretném megmenteni. Mit adhatok neki enni?
Sajnos falunk lakok, csak 50 kilométerre van állatorvos, ahol vehetek neki tápszert. Ráadásul szombat van. Nem biztos, hogy vasárnap találok is olyan boltot, vagy állatorvosi rendelőt ami nyitva is van.
Hétfőn azonnal intézem neki. Addig kibírja? Mit adhatnêk neki addig is?
2021. júl. 10. 17:50
1/29 anonim válasza:
fecskendővel nyomj tejet a szájába
2/29 anonim válasza:
Laktózmentes tej jut csak eszembe, vagy mégjobb a kecsketej! Sima vízzel nem fog jól lakni, de azt is kéne egy kicsit adni neki, a napon tuti kiszáradt! Cicamami nincs valakinek? Be szoktak fogadni idegen cicát is!
3/29 anonim válasza:
Esetleg kérdezz körbe, hátha van frissen ellett macska. Vagy kutya. Ha szerencséd van, akkor az állat befogadja őt. Ha nincs, akkor a fecskendővel laktózmentes tejet fecskendezz a szájába. (Sok macsek laktózérzékeny)
4/29 A kérdező kommentje:
Körbe kérdezek pár embert. A baj,, hogy nálunka faluban csak délig van bolt. Majd csak holnap lesz. Itthon meg nincs laktóz mentes tej.
2021. júl. 10. 18:14
5/29 anonim válasza:
És fészbukon a közeli állatmentő csoportok? Tedd ki posztba, ismerőseidnél is lehet van mami cica!
6/29 anonim válasza:
Hétfőig meghal, akkor is ha ma evett! De lehet nem evett.. :( Bolt ok nincs, de falu szélen család sincs kecskével? Neked kb. 1 deci kéne csak hétvégére!
7/29 A kérdező kommentje:
Most telefonáltam egy falubelinek, 2 anyamacskájuk van. Remélem elfogadja az egyik. Majd írom mi lesz. Kecske tejet próbálok még beszerezni, ha mégsem fogadnák el a mama macsekok.
2021. júl. 10. 18:24
8/29 anonim válasza:
Gyógyszertár vagy drogéria van? Tápszert vegyél, HA jelűt.
9/29 anonim válasza:
Biztos befogadja, szorítok!!! :) Mutassátok meg neki, nyugodtan mondjátok is el hogy etesse meg, szerintem egyből körbe nyalogatja amilyen cukor cica! :)
10/29 anonim válasza:
Helyi, környékbeli állatmentő szervezetek? Macskamentők? A Maved-nek országosan kiterjedt hálózata van! Mindenképp írni kéne nekik, ilyen picinek az élete perceken múlik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!