Ha macskámnak adtam 2 darab picike rákot, akkor baja lehet belőle?
Figyelt kérdés
pontosabban tenger gyümölcsei tésztából megkóstolás alapon,adtam neki 2 cafatot2021. júl. 2. 14:29
1/7 anonim válasza:
Mi baja lenne?
Azt viszont sosem értettem, hogy pl te is, miért utólag aggódsz, miért nem előtte gondoltad át, hogy árthatsz-e neki vele...
3/7 anonim válasza:
ha nem volt csokis, akkor semmi baja nem lesz.
en kímelem macskaim a tejtől, de tegnap sajtot kapnak és jol vannak, sőt! túl jól😄
4/7 anonim válasza:
3: rák meg csoki? Mármint, hogy rák és csokoládé együtt? Imádom mind a kettőt külön-külön, esetleg így, ebben a sorrendben egymás után, pár napja ettem rákot a tengerparton, Olaszországban nyaraláskor, csokit meg rendszeresen, de a kettőt együtt el nem tudnám képzelni.
5/7 anonim válasza:
#4:
A rák önmagában nem ártalmas, csokoládét viszont nem ajánlatos adni macskának. A #3-as így értette.
6/7 anonim válasza:
Nem ertem,hogy jon ide a csoki :)))
Rakot adhatsz,meg barmilyen tengeri elolenyt,az enyemek a halat is nagyon szeretik.
Mi baja lehet? Legfeljebb annyi,hogy ha rakap nem eszi meg tobbe a “minosegi” tapot
7/7 anonim válasza:
Imádják a rákot, tuti hogy semmi baja nem lesz :) Az enyém "habzó szájjal" dorombolva ette úgy örült neki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!