Beteg a Cicám? Kb 1 hónapja a Cicámnak székrekedése volt amit kis műanyag darab okozott!
Lehet hogy a hőség miatt lustább, a mieink is sokkal többet alszanak a nagy melegben.
Egyébként még évekkel ezelőtt olvastam hogy a piszkos alom miatt depressziósak lehetnek a macskák, szóval nem árt erre is figyelni, bár kétlem hogy ne foglalkoznál ezzel, csak gondoltam megemlítem.
Esetleg még elviheted másik állatorvoshoz, de ha ez nem talált problémát, nem valószínű hogy van, tényleg lehet csak a meleg miatt tűnik bágyadtnak.
Ez az első nyara ezért arra is gondoltam hogy szegénykém nem tud vele mit kezdeni! A depresszióra azért gondoltam mert az elmúlt hetekben sok minden összejött pl a " dugulása", én is beteg lettem és akkor nagyon sokat hozzám bújt, de a meleg is akkor jött. Hát nem tudom...
Az orvos azt mondja semmi szervi baja nincs, meg is ultrahangozta. De valóban nincs tünete a bágyadtságon kívül.
Benti Cica, az alomra figyelünk nagyon mert ha egyszer bele k@kil szól ha újra menni akar hogy takarítsam ki. Erre én szoktattam rá mert napi többször is kitakarítottam, szóval megszokta hogy tiszta. És most már nem hajlandó bemenni ha van bent k@ki.:)
Nagyon szerencsés cicád van kérdező! :) Mindennek fényében, szinte biztos hogy csak a meleg miatt depizik, de szerencsére a napokban felfrissül a levegő (már ha Magyarországon laksz), hátha ettől felevelenedik a macskád is.
Amúgy esetleg kedveskedhetsz neki a hőségben jéggömbbel ( https://www.youtube.com/watch?v=iMhk6JNB1IA)
Köszönöm! Köszönöm a válaszokat is!
Remélem tényleg szerencsés és remélem jobban lesz!
Próbálok mindent megtenni érte,Imádjuk! :) Még csak 11 hónapos! Széltől is óvjuk!
Bevallom sok cica betegségnek utánna néztem a neten és riasztó dolgokat lehet olvasni. Viszont nincs tünete!
Az is lehet velem van a baj :) Túl aggódom....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!