Beteg a Cicám? Kb 1 hónapja a Cicámnak székrekedése volt amit kis műanyag darab okozott!
Nagyon sajnálom, irtó nehéz ez most nektek, de idővel enyhülni fog. Gondolj arra hogy most már nem fáj neki, és nagyon boldog élete volt addig amíg veletek volt. Nekünk ők csak az életünk egy részét képezik, de nekik mi vagyunk az egész életük (többnyire). És biztos vagyok benne, hogy érezte a törődéseteket és szereteteteket, és boldogan távozott!
Kitartást kérdező. Idővel jönni fog még egy szeretetgombóc, akinek teljessé tehetitek az életét :)
Biztos hogy tudta, érzik az állatok a szeretetet, törődést. Az én macskám 17 évesen pusztult el, vese beteg volt, és az utolsó éjszakáján már nagyon rosszul nézett ki, le volt gyengülve, felkelni se tudott már, másnap el lett volna altatva ha reggel nem megy el. Akkor este lefeküdtem mellé a földre, simogattam, beszéltem hozzá, és így hogy szegényem már alig élt, így is nagyon halkan, nagyon gyengén de dorombolt nekem. Iszonyú nehéz volt az egész, megviseltek azok a hetek, de meg voltam győződve róla hogy tudta hogy segíteni próbálok, ami megnyugvással töltött el.
Szóval amit mondani akarok, hogy a te macskád is biztosan érezte hogy mellette vagy és szereted, és így könnyebben ment el, mint ha egyedül lett volna. Még egyszer kitartást kérdező, fel a fejjel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!