Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Beteg a Cicám? Kb 1 hónapja...

Beteg a Cicám? Kb 1 hónapja a Cicámnak székrekedése volt amit kis műanyag darab okozott!

Figyelt kérdés
Elvittem állatorvoshoz, sikeresen túl is lett a dolgon! Kapott szurikat, és végre kijött aminek ki kellett jönni! Pár hétig rendben is volt. De kb 1 hete megint eléggé kedvetlen, eszik,iszik,füvezik, van széklete rendesen, pisil is ahogy szokott. Viszont bágyadt, rengeteget alszik. Ez egyidőben történt a kánikula beköszöntével,erre is gyanakszom. Vissza vittem az állatorvoshoz de nem talált rendellenességet! Valaki tapasztalt már hasonlót? Lehet hogy depressziós?

2020. júl. 12. 18:04
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Elvittem a Cicám másik állatorvoshoz. Nagyon szomorú vagyok! Policisztás vesebetegsége van! :( Semmi jóval nem biztatott. Olvastam a neten is hogy sajnos nem élik túl, és talán jobb elaltatni.:(
2020. aug. 6. 08:47
 12/17 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom kérdező! :(
2020. aug. 6. 11:17
 13/17 anonim ***** válasza:
Én is sajnálom kérdező, kitartás! :(
2020. aug. 7. 18:35
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Tegnap elaltatta az állatorvos a Cicám. Végtelenül szomorúak vagyunk!
2020. aug. 7. 19:32
 15/17 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom, irtó nehéz ez most nektek, de idővel enyhülni fog. Gondolj arra hogy most már nem fáj neki, és nagyon boldog élete volt addig amíg veletek volt. Nekünk ők csak az életünk egy részét képezik, de nekik mi vagyunk az egész életük (többnyire). És biztos vagyok benne, hogy érezte a törődéseteket és szereteteteket, és boldogan távozott!

Kitartást kérdező. Idővel jönni fog még egy szeretetgombóc, akinek teljessé tehetitek az életét :)

2020. aug. 7. 19:46
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm az együttérző kedves szavaid! Próbáljuk erősíteni egymást! Végig mellette voltam, simogattam, puszilgattam. Úgy éreztem tudja hogy szeretjük...
2020. aug. 8. 08:05
 17/17 anonim ***** válasza:

Biztos hogy tudta, érzik az állatok a szeretetet, törődést. Az én macskám 17 évesen pusztult el, vese beteg volt, és az utolsó éjszakáján már nagyon rosszul nézett ki, le volt gyengülve, felkelni se tudott már, másnap el lett volna altatva ha reggel nem megy el. Akkor este lefeküdtem mellé a földre, simogattam, beszéltem hozzá, és így hogy szegényem már alig élt, így is nagyon halkan, nagyon gyengén de dorombolt nekem. Iszonyú nehéz volt az egész, megviseltek azok a hetek, de meg voltam győződve róla hogy tudta hogy segíteni próbálok, ami megnyugvással töltött el.

Szóval amit mondani akarok, hogy a te macskád is biztosan érezte hogy mellette vagy és szereted, és így könnyebben ment el, mint ha egyedül lett volna. Még egyszer kitartást kérdező, fel a fejjel.

2020. aug. 8. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!