Ki raktunk a folyosóra egy egér ragasztós papírt, rajta egy darab kolbásszal, a cicám sikeresen Meg találta, és bele is fetrengett, ragasztós lett a szőre, mivel szedjem le róla?
https://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__egyeb-kerdesek__22552..
Talán még a wd-40 mivel az elég sokrétű anyag, de nem próbáltam, idő kell a hatásához.
Vágd le a szőrét a kérdéses területen. Lehet, hogy kopasz lesz a cica, de egy idő után biztosan újra kinől a szőre.
Ne hagyjad, hogy a ragasztóanyag érje a bőrét!
A macskák mindent lenyalnak magukról. Tehát az összes vegyszert, amit rákensz, hogy leoldd a ragasztót. Ezt vedd figyelembe!!
(lehet hogy a szőr levágása a legjobb! - a bőrét is nyalni fogja utána )
Nálunk volt ilyen a benzintől megőrült, plusz le is nyalja. Ezt hanyagold.
Borotvált le ott a szőrét, betadin is mehet rá és utána borotva, csaknne vágd meg. Hamar visszanő hamarabb, mintha vágnád.
Mondom, borotváld le, tudom mit beszélek, doki is ezt csinálja, oké, ott le van kábítva... Csak meg ne vágd!
Tudom, mit beszélek, max. 2 hét és szépen visszanő. Addig ne engedd ki. Az oldószerrel nem mész semmire. Egyébként magának is ki fogja tépni...
Az okos anyám régen mindenhiva kirakta a hülye ragasztóját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!