Van Magyarországon olyan brit rövidszőrű tenyésztő, akitől lehetne fekete színű cicát vásárolni?
Szia!
Szerintem gyakorin kevesebb hozzáértő ember van, sajnos én sem tudok tenyésztőt (de amúgy nyugi, nincs azzal baj, ha valaki egészséges, tesztekkel szűrt, fajtamacska szülőpártól szeretne kiscicát - sőt, így kevesebb az esély a betegségre, és hát nyilván az embernek lehet ízlése a külsőt illetően is). Viszont! Szerintem próbáld meg macskás FB csoportban, vagy keress fajtacsoportot, ott biztos tudnak megbízható, jó tenyésztőket ajánlani, akik foglalkoznak ezzel a színnel (a szaporítókat azért ott könnyebb szűrni, nagyon gáz emberek nincsenek fajtacsoportokban, mert kiteszik őket). Érdeklődj körbe, ők hol vették a cicákat, mert ott jobb esélyekkel indulsz.
Sok sikert!
(jaj, és amúgy a brit rövidszőrűek annyira cukik! :D meg kell őket zabálni :3 )
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!