Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Szemtanúként mit lehet tenni,...

Szemtanúként mit lehet tenni, ha a gyerekek az utcában azzal szórakoznak, hogy macskákat kergetnek ki az autó elé?

Figyelt kérdés
Már valamelyiket el is ütötték sajna :S

2021. máj. 30. 14:44
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Meg én nem akarok ujjat húzni apukával, mi van ha egy 200 kilos izomagy idejön, nekem is van családom, ennyit nekem ez nem ér meg. Sajnálom a macskákat, de ilyen áron hogy ember hal meg verekedés van, akkor inkább ráhagyom a rendőrökre.
2021. jún. 1. 10:25
 22/27 anonim ***** válasza:
Megoldódott az ügy azóta?
2021. nov. 21. 06:30
 23/27 anonim ***** válasza:
0%
Én csak a macskákat szeretem és a gyerekeket gyűlölöm. Biztos hogy kilökném a gyerekeket az autó elé nem érdekelne ha meghalnának se. Nekem a macska többet érne mint egy gyerek. Ha látnám hogy egy gyerek bántja a macskát az a gyerek életébe kerülne.
nov. 23. 15:06
 24/27 A kérdező kommentje:
Utolsó és nem félsz, hogy börtönbe kerülsz? A gyerekgyilkosokat sehol se szeretik. És ha a gyerek szülei meg téged jutattnak tolószékbe?
nov. 23. 18:58
 25/27 A kérdező kommentje:
És persze én is sajnálom a macskákat, de a macska mégse gyerek basszus. Raadásul a macska gazdája is törvényt szeg, nem is lehet közterületen.
nov. 23. 18:59
 26/27 anonim ***** válasza:
Nem érdekel a börtön.
nov. 23. 19:54
 27/27 anonim ***** válasza:
Szeretem a macskákat. Ok az Egyetlen akiket tiszta szívből szeretek és belül fájt olvasni is a kérdést. Engem nem érdekel hogy gyerekek. Nekem fáj amit a macskával tesznek és tehetetlenséget érzek hogy bár velem tennék és a macskát hagynák békén. Szerencsére nem láttam hogy bántották volna macskát de ha látnám nem nézném kicsoda.
nov. 23. 19:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!