Szemtanúként mit lehet tenni, ha a gyerekek az utcában azzal szórakoznak, hogy macskákat kergetnek ki az autó elé?
Én is szólnék a rendőröknek, de előtte:
Megmondanám a gyereknek, hogy kihívom a rendőrt, ha nem diktálja be anyukája telefonszámát, hogy tudjak vele beszélni a viselkedéséről.
Halálra fog rémülni, megadja a számot, te meg elújságolod, hogy a csemetéje mit csinál.. Egyébként árulkodó, hogy a gyerek hogy bánik az állattal, valószínű sokat elverik és alázzák szerencsétleneket otthon is.
Anyaként, ha ilyennel megkeresnének, nagyon kiakadnék a gyerekre, mehetne menhelyre önkéntesnek nyáron.
Tegyél egy próbát a szülővel, ha nem megy rendőrökkel.
Érdemes még kiírni helyi face csoportba, amit láttál!
#7:
Ha a faterja vasvillával jön neked, azért őt is jól megcseszhetik, szal 2 legyet ütsz 1 csapásra.
Csak azt nem értem, hogy én is voltam kisgyerek, de valahogyan mégsem éreztem késztetést arra, hogy embert, állatot, bogarat, bárkit baszogassak, aki nem árt nekem.
Lehet lepontozni, de a csínyek, meg a degenerált viselkedés között igenis van különbség, az ilyen emberekből ne mtudom, hogy lesz-e valaha normális ember.
13-as: ez komoly???
Kérdező: csak azt tudom mondani, amit az eddigiek. én is voltam kisgyerek, és meg se fordult a fejemben bántani egy érző állatot. én a helyedben felvenném videóra, helyi csoportokba kiraknám + elkuldenem allatvedoknek és a rendőrségtől is megkerdeznem, hogy mit lehet ilyen esetben tenni. illetve én nem pofozgatnám őket, mert neked lehet bajod belőle. a rájuk szólás mit takar? Milyen hangnemben, mit mondtál nekik? Én a helyedben először higgadtan beszélgetnék velük, ha pedig nem használ, megkernem őket, hogy vigyenek el a szüleikhez. velük többre mennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!