Ha a macskám fél a gyerekektől, és láthatóan kerüli őket, akkor az én gyerekemnek sem fog örülni?
Eddig egyik gyerek sem bántotta, és én is ránevelem majd a gyerekemet, hogy hogyan szabad nyúlni a macskához.
Mivel kitett cica volt, lehet rossz élményei voltak az előző helyen, nem tudom.
A gyerekek általában hangosan kiáltozva, trappolva mennek a macskához, ha meglátják. Az állat ezt nem tudja kezelni, ha nincs hozzászokva. Heti 1x megijed tőlük, nem tud mit kezdeni velük.
Ha kezdetektől fogva mellette nő fel a gyerek, akkor szerintem nem kell félni. Persze ahogy nagyobb lesz, meg kell tanítani neki, hogy hogy bánjon vele. Nyugodtan, csendesen kell közeledni feléjük.
Heti 1x nem fog hozzászokni. Ha lesz gyereked, akkor ott lesz 0-24, lesz ideje összebarátkozni vele fokozatosan.
Az enyémek is utálják a rokon-és vendéggyerekeket, de a saját az más, sosem volt gond.
Lehet, hogy tényleg rossz tapasztalatai vannak a gyerekekkel korábbról.
Szerintem a tiéddel más lesz, már most is szereti, mert bújik a hasadhoz. Ő családtag lesz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!