Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Van még esélye az életre?...

Van még esélye az életre? (fent)! Help!

Figyelt kérdés

Tegnap született a macskámnak két kiscicája.Az egyik ma meghalt, de a másik is elég rosszul van , de ő legalább eszik.Több testi hibája is van.Az egyik tappancssát nem tudja kiegyenesíteni(még ha én csinálom akkor sem egyenesedik ki) és a másik, hogy rövid a farka(ez nem is baj , csak mondom).

Történt még vele egy kis baleset is.Leesett a földre kb, fél méterről.De láthatólag nincsen rosszabbul , mint elötte.

Van még esély arra , hogy nem fog meghalni??

2010. aug. 23. 21:02
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

Ha arra gondolsz , hogy én dobtam le akkor , megnyugtatlak, hogy nem.

Az cicamama megfogta a szájába, és felugott vele az ágyra/mindig hurcolja a kiscicáit/és a szélére tette le, és lepottyant.

L

2010. aug. 25. 18:01
 12/29 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy nem fél méret hanem csak 40cm, nem tudom pontosan.
2010. aug. 25. 18:01
 13/29 anonim ***** válasza:
Hogy van a cicuska? Nem biztos az, hogy jobb, ha meghal. Orvosi vélemény nélkül hogy tudtok ilyet írni? Amelyik embernek sérült a lába, az is jobb, ha meghal? Hülyeség!!!
2010. aug. 25. 23:33
 14/29 A kérdező kommentje:

Jobban van már, köszönöm.

Most már egyedül eszik, nem kell neki segíteni.

Az állatorvos azt mondta,hogy adjunk neki még ídőt.Nem adott neki semmilyen szurit, mert nagyon picike a teste, meg ammugy sem kell neki.

2010. aug. 25. 23:41
 15/29 anonim ***** válasza:
30%

Na azért az állatokat ne tévesszük össze az emberrel!!!!

Ki akar sérült, fogyatékos állatokat? Kinek van rá ideje? Még a fogyatékkal élö embereket is kikerüljük, ha látunk egyet-kettöt az utcán és mi magunk szigetelödünk el tölük, akkor minek még állatból is ilyen?

Gondolkozni kellene...

Amúgy örülök, hogy a kiscica mégsincs annyira rosszul, mint ahogy leírtad.

Nem rosszindulatot kell feltételezni rögtön a válaszokban, mindenki csak segiteni akar. S mivel, hogy különbözöek vagyunk(hála az Égnek!), mindenkinek más a véleménye, de attól még az nem biztos, hogy rossz.

Én igy gondolom s érvekkel tudom alátámasztani.

Aki azt mondja, hogy miért kellene meghalnia annak az állatnak, amelyiknek van valami baja, az kicsit nézze át az általános iskolás biológia könyvét annál a résznél ahol az öröklödésröl van szó.

Ha az állattenyésztök/vadászok meghagynák a hibás egyedeket, akkor rövid idön belül elkorcsosulna a levadászható és a házkörül tartott állatvilág.(Mert ugye van természetes kiválasztódás a természetes környezetben amibe az ember még nem nyúlt bele.)

Lássuk csak az emberi példát:

Svédország miért akarta, hogy minél több menekült, emigráló válassza az ö országukat a második világháború után?- és még most is...

-Mert a svéd lakosság régebben sokkal kevesebb volt, nagyon nagy távolságokra voltak a városok egymástól.(Most mintegy 9millió fö él 450.000négyzetkilométeren)

Elsö- másod-unokatestvérrel kötött házasság megengedett volt, söt gyakran a családokban az apa-lánya és a testvérek közötti viszony sem számított. Nem gondoltak a vérfertözésre, családon belül is teljesen nyugodtan szaporodtak. Aztán jöttek a degenerált gyerköcök, de rengeteg. Nem volt olyan svéd család, ahol ne lett volna legalább egy segitségre szoruló-önmagát ellátni nem tudó rokon.

Erröl ennyit!!!

2010. aug. 27. 21:45
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
21.45: feltalálták az ivartalanítást. Állatok között egyébként sincs kontrollálva a beltenyészet, még tenyésztők közt sem. Aki a fogyatékos ember láttán elfordítja a fejét, arról itt nem közlök véleményt (az én édesapám ilyen ember volt, tehát ezt a részt hagyjuk, mert még így is különb volt, mint az ún. épkézláb emberek 98 %-a). Látszik, hogy az "embertársaink" mennyire csak a külső után ítélnek. Szánalmas!
2010. szept. 2. 22:29
 17/29 anonim ***** válasza:
Ja, azt még kifelejtettem, hogy attól, hogy a mancsát nem tudja kinyitni, még nem szorul gondozásra. Igen, gondolkodni kéne...
2010. szept. 2. 22:32
 18/29 A kérdező kommentje:
Meghalt a kiscica:(
2010. szept. 3. 15:42
 19/29 A kérdező kommentje:

Mégsem halt meg:)

Csak elrejtette az anyukája.

2010. szept. 3. 21:07
 20/29 anonim ***** válasza:

22:29

Igazad van az ivartalanitással kapcsolatban is meg abban is, hogy szánalmasok azok az emberek akik elfordulnak a fogyatékkal élö emberektöl.(A férjemnek hiányzik az egyik karja, én pedig fogyatékosokkal foglalkozom.)

2010. szept. 7. 20:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!