Egy kis lány cica elég lett volna a komplett patkánykolónia felszámolásához?
2 éve vettünk egy házat vidéken, az eladó csak azt felejtette el elmondani, hogy patkányinvázió van a padláson, a kertben, a környéken.
A szomszéd ürge egy elég rendetlen pali, lehet, miatta volt ez a patkánysereg.
Aztán megjelent egy kis fehér cicával, akit nem nagyon etetett, én meg igen, aztán ideszokott inkább a cica.
Ennek fél éve, azóta 1 hangot nem hallok, ami patkányra utalna.
Szegény macska ha tudná, milyen patkányokat hoztam le a padlásról, rendesen súlya volt egykettőnek, bár sajnáltam őket is, de nagyon rágták a házat, már féltem, leszakad a tető. Hiába dobáltam ki minden szemetet amit itthagytak, üres volt a padlás, mégis volt nagy hangzavar éjjelente, aludni nem lehetett. Úgy kergetőztek, meg vinnyogtak hozzá, simán lehallatszott.
Kis mütyürke lány cicamica lerendezte az összeset?
Szerintem nem rendezte le az összesneka felét se, csak elég volt a fél éva alatti ott léte, kergetése stb stb
Féltek a patkányok, ezért elköltöztek.
Ügyes cicád van :D.
Néha kinézek az ablakon, ott ül a fűben, és nagyon koncentrál. Egész nap ezt csinálja, van hogy az almafán dekkol, és onnan figyel.
Nem gondoltam volna, hogy ilyen betojiak a patkányok, én sokszor remegő lábakkal mentem fel a padlásra.
Az egyiknek csak a teste 27 centi hosszú volt, lemértem. :)
Szerintem nem rendezte le. A szomszédomban is ilyen g3ci lakik, patkány tanya az egész hely. Van 4-5 macskája akiket nem etet, egerészni tartja őket.
Nem vettem észre hogy eltűntek volna a patkányok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!