Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Csomókban hulló szőr?

Csomókban hulló szőr?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Van anyumeknal egy 4 éves ivartalan fiú cicam, és amikor ott voltam láttam h a farka végén nincs szőr. És a hasán meg belül a combján is nagyon rövid. Akkor mondták, hogy a belső combjain és a hasán teljesen kihullott, de az visszanőtt, és most a farka végén hullott ki. Mitől lehet? Kullancs, bolha írót használunk rá.

Olvastam, h van ilyen drágább immun erősítő csepp macskáknak, mindjárt utána nézek és leírom a nevét, az segíthet? Barátnőm cicája azt szedi leukózisra, és a tengerimalaca is vedlett foltokban, és segített neki ez a csepp. Ritkán jövök haza, szóval segítségnek, hogy legközelebb mit tegyek az orvoson kívül.

2021. ápr. 19. 17:07
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Te hülye vagy ne haragudj? Nem fogod fel, hogy nem lakom a macskával? Két hét kell ahhoz, hogy fél évente egyszer anyám hoz engedjenek a rohadt járvány miatt, millió teszt, papír stb. Neten kértem tanácsot, mert anyám mozgássérült. Írtam orvosoknak, elküldtem részlegesen mi van, mivel a macska körme és bőre tiszta, azt írták valószínűleg valamilyen vitamin hiánya, ezért ajánlottak vitamin cseppeket, és sokkal jobb minőségű kaját, amit el fogok postázni. Valamint lehet allergia is, ezért a halas tápot is kerüljük kicsit. Persze itt mindenki kva okos és sokkal jobban meg tudná oldani, mert itt mindenki istent játszik és ha a másik helyébe lenne minden jobban menne neki. Igen én is féltem mi van vele, az első szőrhullásáról nem is tudtam, képzeld, szóval azért jött későn a segítség. De nálad okosabbak tanácsát fogadom meg, ha nem javul megoldom, de egyenlőre had próbálkozzak már úgy, ahogy javasolták. Köszi
2021. ápr. 21. 12:08
 12/12 A kérdező kommentje:
És amúgy a vitamin meg a jó minőségű táp neked vacakkal tömés?? Annyira idióta vagy istenem
2021. ápr. 21. 12:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!