Láttam egy elütött cicát az út közepén reggel,nagyon gáz lenne felszedni a tetemet és eltemetni valahol?
Figyelt kérdés
Szerintem este csaphatták el,mert friss a tetem,valahova el szeretném vinni/eltemetni,hogy ne menjenek át rajta többen,szerintetek ez gáz? Nem akarok fizetni azért,hogy valaki bedobja egy konténerbe vagy valami :(2021. ápr. 11. 09:10
1/10 anonim válasza:
Mindenképpen valami erős fertőtlenítőszert használj a kezednek! Legjobb lenne állatorvossal konzultálni ebben az esetben - persze, ha találsz ügyeleti elérhetőséget, mert vasárnap van.
Lehetnél buzgó állatvédő is, vagy akár állatorvos - gondolom, hogy még pályaválasztás előtt állhatsz.
2/10 anonim válasza:
Nem gáz, inkább azt tartom annak mikor elemnnek mellette, és szegény szét lesz trancsírozva. Előttünk is volt már elütött cica, felszedtük. Vegyél fel kesztyűt, aztán alaposan moss kezet.
3/10 anonim válasza:
Ilyenkor szólni kell az önkormányzatnak. Hűtőkontenerbe rakják majd később elégetik.
4/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz, felveszel egy kesztyűt meg viszel egy lepedődarabot, vagy valami, amibe bele tudod csomagolni a kis testét és valahova eltemeted. Szép tőled, hogy ezt megteszed, nyugodjon békében a kis lelke.
5/10 A kérdező kommentje:
Nem vagyok buzgó állatvédő,vagy hasonló,csak én nem tudok elmenni egy állattetem mellett kocsival :( nem érzem helyesnek ott hagyni,kiskoromban is mindig elszomorodtam amikor láttam őket feküdni. Szerintem veszek ásót,és hasonlókat,eltemetem felénk.
2021. ápr. 11. 09:58
6/10 anonim válasza:
Bár ronda látvány lehet, de én kiplakátolnék egy képet róla a környéken, hátha valakié volt, hogy ne keressék feleslegesen, esetleg ő szeretné eltemetni.
Vagy feltenni Facebook csoportba vagy ilyesmi, lehet hiányzik valakinek.
7/10 anonim válasza:
Na hát ez egy szörnyen rossz ötlet lenne...
8/10 anonim válasza:
Szedd ossze vaslapattal, de ne erj hozza, utana fertotlenitsd a lapatot. Par macskat mi is osszeszedtuk mar a ház elol, de mi odacsomagoltuk a kukasoknak egy zsakban... Nem fogom elasni mas kitudja milyen beteg macskajat az udvarba, ahol kutyak vannak.
9/10 A kérdező kommentje:
Főúton van egy várossal arrébb tőlünk azért gondoltam,hogy becsomagolom. Képet nem nagyon tennék ki,én pl nem akarnám így látni a cicám és így emlékezni rá. Remélem elvitték azóta :(
2021. ápr. 11. 12:03
10/10 anonim válasza:
Szerintem inkább az a gáz hogy csak elmennek mellette az emberek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!