Tottooo kérdése:
Hogyan tudnám megtalálni az elveszett macskámat?
Figyelt kérdés
Majdnem egy éve találtuk a most elveszett macskánkat. Még kis cicaként találtuk elhagyatva a tóparton. Panelban lakunk szóval benti macska. Egy két alkalommal vittük ki nagyszüleim kertes házához meg ha horgászni mentünk. Tíz percekre el szokott bóklászni, de mindig visszajött. Ma is így történt, de nem jött vissza. Elmentem megkeresni, meg is találtam,elindultam a kocsi felé kezemben a macskával, de közben megbotlottam és elestem a macska teljesen megrémült, és teljes erejéből elfutott a másik irányba. Másfél órán át kerestük fél 10-ig de sehol. Van még esély hogy hajnalban ha kimegyunk, megtaláljuk? És ha igen mit érdemes magunkkal vinnünk (macska eledel, kedvenc játéka...) ?2021. ápr. 11. 00:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!