Minek vállal macskát, aki nem akarja lakásban tartani és a telkén tartani sem tudja?
Imádom a macskákat, nekem is van egy kizárólag benti cicám, de már megőrülök a szomszéd kinti macskáitól.
Kertes házban lakunk, átjönnek sz*rni, a veteményesbe is, összetapossák meg kikaparják a palántákat, a teraszra pisilnek.
Tönkreteszik a dolgokat. A szomszéd meg csak nevetgél, hogy spricceljem le nyugodtan őket, mintha azzal előrébb lennék.
Értem én, hogy egy macskát nem lehet telken belül tartani, de akkor mi a tökömért nem tartja a házban? A másik szomszédnak is töke ki van már velük.
Mondjuk azért, kedves huszas, hogy a macska ne hugyozza, sz*rja meg kaparj a szét másnak a veteményét, kerti bútorait és úgy mindenét. Mert ugye a szomszéd nem fizeti tk a tönkretett dolgokat és a munkát, ami kárba ment. Nekem sem jár át állatom más kertjébe tönkretenni dolgokat
A mellettünk lévőknek konkrétan szét van hugyozva a teraszfala, oltári büdös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!