Minek vállal macskát, aki nem akarja lakásban tartani és a telkén tartani sem tudja?
Imádom a macskákat, nekem is van egy kizárólag benti cicám, de már megőrülök a szomszéd kinti macskáitól.
Kertes házban lakunk, átjönnek sz*rni, a veteményesbe is, összetapossák meg kikaparják a palántákat, a teraszra pisilnek.
Tönkreteszik a dolgokat. A szomszéd meg csak nevetgél, hogy spricceljem le nyugodtan őket, mintha azzal előrébb lennék.
Értem én, hogy egy macskát nem lehet telken belül tartani, de akkor mi a tökömért nem tartja a házban? A másik szomszédnak is töke ki van már velük.
Lehet telken belül tartani, de ahhoz ráfordított idő és pénz kéne, az ilyen embereknek a macska egy olyan fogyóeszköz, amit bármikor pótol Jófogásról, ezért nem költ rá érdemben.
1esnek meg üzenem, hogy eredetileg minden állat "kinti", beleértve az embert is. Ez nem érv, és még csak nem is kapcsolódik a témához.
#3:
Te valami visszafeleselő hülyegyerek lehetsz, aki itt éli ki magát.
Nekünk benti cicánk van, vagyis hát főleg benti. De bármikor kimehetnek. Ivartalanítva vannak, így csajozni annyira nem járnak, de mégis kissebb-nagyobb dolgukat elvégezni, lepkét vadászni, világot látni, néha elmennek. Az idősebb cica is szomszédol, és szerintem inkább a szomszéd néniért, nem a cicájáért van oda.
Nrm hiszem, hogy a kertben tudnánk tartani. Meg nem is szeretnénk, had járkáljon erre-arra.
1: nincs allattartasi kultura magyarorszagon
2: borzaszto felelotlenek az emberek
3: lustak tenni es penzt aldozni "egy allat" biztonsagaert
4: multaszadba vannak leragadva
Amig nincs torvenyben rogzitve es betartatva semmi, amig az allatkinzok buntetlenul megusszak, amig 30-50 evre vagyunk a nyugattol addig NEM lesz valtozas.
Talan allatrendorseg jelenlete hatassal lenne valamennyire, de ok sem tehetnek meg akarmit, csak amire van torveny/jogszabaly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!