Nem jött haza a kijárós macskánk. Soha nem volt tovább távol 3 óránál, és immár majdnem egy napja hiányzik. Van remény? Nektek mennyi volt a legtöbb idő, amit távol töltött a benti/kijáró macska?
Félénk, ivartalanított. 3 éves, kicsi kölyökkora óta velünk van, még nem csinált ilyet sosem. Kertvárosban élünk, a környező utak biztonságosak, az egyetlen forgalmas mellett szerencsére nem láttuk elütve.
Nagyon aggódunk. :(
Próbáld meg átnézni a környező zugokat/menedéknek használható helyeket nekünk több napig hiányzott a macska de a ház mellett volt elterülve végig legyengülve mert addig jutott.
sok szerencsét
A legtöbb idő? Örökre. Mármint szüleimnek egyik kijárós macskája örökre eltűnt nyom nélkül, sehol nem volt elütve, se semmi. Meg volt amelyik hazament, de már csak altatni lehetett, olyan állapotban.
Próbáljátok otthon tartani, bármikor elüthetik, elkaphatja egy kutya, valaki bezárhatja (szándékosan vagy véletlenül) valahova, bárki hazaviheti, bármilyen betegséget összeszedhet, stb.
Még van remény💕
Nekem 3 hónap után tért haza csont vékonyan...
Remélem neked is előkerül...de ha előkerül azonnal állatorvos!
Én is elvittem,átvizsgálta a doktorúr,hogy nem e történt e vele ez idő alaffvmi!
Kitartast
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!