Másfél éves szobacicánk elszökött 3 napja, ezelőtt még nem nagyon volt szabadban csak amikor orvoshoz vittük, lehetséges hogy hazatalál? Már nagyon hiányzik
szerintem biztos hogy haza talál, a miénk is elszokott tűnni és mindig haza jön, a macskáknak nagyon jó a " haza találó képessége"
de mondjuk a három nap eléggé sok ha szoba cica, mivel a szoba cicák sokkal jobban ragaszkodnak (a miénk is az max fél napra ha el megy ) ivartalanítva van ? mert ha nem akkor az is közre játszhat,
hát nem tudom ilyenkor az emberben sok minden felmerül, elvitték, vagy egy erőteljesebb macska elüldözte,megfélemlítette, esetleg baleset történt vele , de reméljük egyik sem..
viszont írtad hogy nem volt eddig még nagyon szabadban, akkor lehet hogy most belekostolt a szabadság ízébe, és szana szétt járja, és térképezi fel az eddig nem látott terepet.
Ivartalanítva van és azt sem említettem hogy nem hiszem hogy most akarna "belekóstolni a szabadságba" mert odakint eléggé vihar van és volt az elmúlt 1-2 napban..
:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!