Lehetséges, hogy a probiotikumtól hízik?
Figyelt kérdés
A cicám 5. évét tölti. Az elmúlt 1,5 hónapban nagyon beteg volt. Bélgyulladásra gyanakodtunk,és azóta folyamatosan visszatér neki. Már 3 injekciókúrán van túl. Az első injekció után, 3-4 nap kellett, mire jobban lett. Ahogy visszaesett, rohamosan romlott az állapota, hányt, erős sárga volt a vizelete. Injekciót kapott, másnapra semmi baja nem volt. Aztán megint úgy láttam, hogy valami nincs rendben, orvost hívtam. Megkapta az injekciót, pár óra múlva mintha kicserélték volna. Az utolsó eset óta 2 hét telt el, egyenlőre rendben vagyunk, elkezdtem neki probiotikumot adni, diétázik, és minden nap kap joghurtot vagy tejfölt. Viszont azt vettem észre, hogy nagyon jó lett az étvágya, és elkezdett hízni, pedig világ életében nádszál vékony volt. Ez a probiotikumtól lehet? Szeretném még pár hétig adni neki, mert műtétre készülünk (most ciszta a gyanú), de azt sem szeretném, hogy elhízás miatt gyengüljön le. Más is tapasztalt ilyet?2017. ápr. 28. 11:06
1/3 anonim válasza:
Hát ha bélproblémái voltak, és ezt a probi rendbe tette, ahogy a dolga is, akkor nem csoda, ha jó lett az étvágya. Lehet, hogy B-vitaminok is vannak abban a probiotikumban? Mert az pl. tud nagyon jó étvágyat csinálni. Elhízni meg nem fog, ha kontrollálod a fogyasztását.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Megnéztem az összetevőket, B1, B2 és B6 vitamint is tartalmaz. Úgyhogy valóban ez lehet akkor. Ezentúl adok neki fél adagot, szerintem fenntartásnak elég lesz
! :)
2017. ápr. 28. 12:52
3/3 A kérdező kommentje:
Nem adok neki sokat enni, mert képes lezabálni, hány és újra legyengül. Rizst, főtt krumplit, zöldséget és csirkemellet kap.
Mondjuk eddig alutasakos eledelt kapott legfőképp, lehet, hogy annak kevesebb is a tápértéke?!
2017. ápr. 28. 12:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!