Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hiperaktív 6 honapos macskám,...

Hiperaktív 6 honapos macskám, benti, nagyon kártékony, kezelhetetlen. Kinek mi vált be ilyen esetben?

Figyelt kérdés
Pedig rengeteget foglalkozunk vele. Támad, a kifulladásig rohangál, ha már nagyon elfárad, csak akkor bújik.
2021. márc. 7. 00:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Látnád csak az enyémet :D Kegyetlen, amit le bír művelni néha :D
2021. márc. 7. 14:49
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Ó, nekem is azt mondták lenyugszik.

Azóta 2 éves múlt, de még mindig ugyanolyan, mint másfél éve.

"Az élet egy hatalmas játszótér" típusú cica.

Mindennel játszik, kiköveteli a foglalkozást, vadászik, dübörög a ház, ahogy rohangál felalá, tarol le mindent.

Annyi változott, hogy most már 6,5kg, így több mindent ver le, mint 4 kilósan fél évesen.

Ő ilyen örök gyerek cica. Így is hívom sokszor: cicagyerek.

Sokszor úgy játszik, hogy a saját árnyékával kergetőzik, ilyenkor elég, ha ránézek és berregve elrohan 😂❤️

2021. márc. 7. 15:10
 13/13 anonim ***** válasza:
57%

12, még ő is változhat ám. :) Egyik ismerősnek van egy cicája, egy kis hercegnő, odajön a lábad elé kuvvulni, de csak messziről imádhatod, ha megpróbálod megsimogatni, bőr nem marad a kezeden. Játszani ugyanez miatt nem lehet vele, csak vadászik. Jutifaliosztásnál támad...

...legalábbis ilyen volt. Négy évesen kb egyik napról a másikra mintha elvágták volna, egyszercsak lefeküdt aludni a gazdija mellé (sose aludt vele), és azóta halál cukker macska. De tényleg, következő találkozásnál hízelgett a kezünknek meg ölbe mászott, hogy hahó itt vagyok, és azóta is ilyen :D Ha nem látom milyen volt korábban, nem hittem volna el, ha valaki elmeséli róla.

2021. márc. 7. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!