A cicám túl hiperaktív! Miért?
Augusztusban született a fiú cicám. Sajnos nagyon hiperaktív és nagyon vad. Karmol, harap és össze-vissza rohangál a lakásban. A napokban ivartalaníttattuk, de nincs változás.
Mikor még kicsi volt, sajnos úgy kezdtem el vele játszani, hogy a háttal a térdemre fektettem, és mint egy kisbabának, lógattam játékokat felé, amiket ő pofozgatott. Lehet hogy ez volt a probléma?
Sose dorombol (tényleg, SOHA), nagyon ritkán dörgölőzik (kb csak akkor ha megjövök, vagy ha enni kér), és ha meg akarnám simogatni, kiereszti a körmét és odakap...
Nem tudom hogy tudnám megnevelni. Ötletek?
Most fél éves amúgy a kicsikém.
Az en cicam is pont ilyen(!) o is fiu es 7 honapos. Soha eleteben nem dorombolt meg. jatszani meg meg a hoval is. (szerintem ilyen is marad, de ne aggodj legalabb nem lusta) egyaltalan nem problema hogy ugy jatszol vele.
U.I. bocsi holland a billentyuzet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!