Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A cicám túl hiperaktív! Miért?

A cicám túl hiperaktív! Miért?

Figyelt kérdés

Augusztusban született a fiú cicám. Sajnos nagyon hiperaktív és nagyon vad. Karmol, harap és össze-vissza rohangál a lakásban. A napokban ivartalaníttattuk, de nincs változás.

Mikor még kicsi volt, sajnos úgy kezdtem el vele játszani, hogy a háttal a térdemre fektettem, és mint egy kisbabának, lógattam játékokat felé, amiket ő pofozgatott. Lehet hogy ez volt a probléma?

Sose dorombol (tényleg, SOHA), nagyon ritkán dörgölőzik (kb csak akkor ha megjövök, vagy ha enni kér), és ha meg akarnám simogatni, kiereszti a körmét és odakap...

Nem tudom hogy tudnám megnevelni. Ötletek?

Most fél éves amúgy a kicsikém.

2013. febr. 15. 19:37
 1/3 anonim válasza:
Az én cicám is pont ilyen, de már elmúlt egy éves és még mindig ilyen, elején engem is zavart, de már hozzá szoktam és így szeretem. Mindig arra gondoltam milyen rossz lehet egy olyan macska ami álló nap alszik avval nem tudok játszani. Az én cicám sem dorombol sokat, ha meg igen abból az lesz hogy elkezdi a kezem harapdálni, de már apszolút nem zavar :)Meg nevelni szerintem nem lehet idővel elvileg lenyugodnak, de nálam ilyen nem volt :)
2013. febr. 15. 20:11
 2/3 anonim ***** válasza:

Az en cicam is pont ilyen(!) o is fiu es 7 honapos. Soha eleteben nem dorombolt meg. jatszani meg meg a hoval is. (szerintem ilyen is marad, de ne aggodj legalabb nem lusta) egyaltalan nem problema hogy ugy jatszol vele.

U.I. bocsi holland a billentyuzet

2013. febr. 15. 20:21
 3/3 anonim ***** válasza:
Kamaszkorban van, természetes, hogy ilyen aktív. Egy, másfél éves korára biztosan lenyugszik.
2013. febr. 15. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!