Miss Endzsi kérdése:
Mit vegyek macskának fülatka ellen? A másik macska kapott cseppet az orvosnál, de most nincs pénzem 15 ezret kiadni rá, van valami olcsóbb csepp?
Figyelt kérdés
2021. márc. 5. 20:53
1/12 anonim válasza:
Advocate csepp. Fogalmam sincs már, mennyibe kerül, de biztos nem 15ezer forint. Állatpatikában kapható.
2/12 A kérdező kommentje:
Vénynélkül lehet venni?
2021. márc. 5. 21:07
4/12 A kérdező kommentje:
Ha nem viszem el a macskát is kiválthatom?
2021. márc. 5. 21:15
5/12 anonim válasza:
Állatpatikában lehet kapni, mint írtam. Miért vinnéd el a macskát? Ez gyógyszertár, nem állatorvos.
Nekünk állatorvos ajánlotta, akut fülgyulladásra, visszatérő atkásodásra. A csomagoláson rajta lesz, milyen sűrűn lehet alkalmazni. Nem az állat fülébe kell csepegtetni, szóval fájlalni sem fogja.
6/12 A kérdező kommentje:
Gondolom az orvos írja fel, látatlanban, miért bízná rám a diagnosztikát
2021. márc. 5. 21:24
7/12 anonim válasza:
Én nem értelek.
Kérdezted, hogy vény nélkül kapható-e.Mondtam, hogy igen. Erre írod, hogy állatorvos írja fel... NEM.
Bemész, megveszed, kész. Ahogy magadnak is csomó mindent megvehetsz vény nélkül. Mi ezen olyan bonyolult?... Ugyanolyan jellegű, mint a bolha meg kullancs elleni cseppek.
8/12 A kérdező kommentje:
Rosszul emlékeztem mit írtam, köszi.
2021. márc. 5. 21:32
9/12 anonim válasza:
Állatpatikában dolgozom, az advocate csepp vényköteles!! Csak olyan patikában adhatják ki vény nélkül ahol állatorvos is dolgozik (ilyenből elég kevés van). Nálunk sincs állatorvos, szóval nem adjuk ki.
10/12 anonim válasza:
Érdekes, nálunk kiadják, mind a két helyen a városban. Nekik is szólnod kéne, hogy ne adják ki...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!