Érzékelheti a macska a terhességet?
Feltűnt, hogy a macskám egyik napról a másikra elkezdett velem tök kedves lenni. Folyton odabújt hozzám, és úgy feküdt, hogy a hasammal érintkezve tudjon dorombolni. Hozzáteszem, hogy eddig egy kis *eci volt, ha csak ránéztem már arrébb ment, nehogy hozzá nyúljak, nálunk mindig férjem volt A Gazdi. Nem is értettem miért csinálja, mire kiderült, hogy babát várok. Azóta is folyamatosan követ, szaglászik, és főleg a hasamnak dőlve dorombol.
Ez lehet a terhesség miatt? Ti cicátok is csinált ilyesmit?
Nálunk amióta terhes vagyok a nemétjuhász kutya van teljesen megbolondulva..
12. hét előtt még féltem is, hogy nehogy lebuktasson a család előtt. 🙈
26 hkm
Tudják, persze. De érdekes, a kutyák is. Én is pont úgy jártam a németjuhászommal, ahogy a 3-as. :D
Mindig odarakta az orrát a hasamhoz és figyelt. De a macskák is.
Jajj, bocsi, csak a kérdésre nem válaszoltam 😅🙊
Megéreznek mindent az állatok. Fura lehet neked, hogy most ilyen barátkozós a macsek. :D
Nálunk alapból ilyenek.. Van 1,aki ritkán bent alszik, éjjelente arra keltem hogy rajtam fekszik és atom dorombol. 😒
Plussz annyira döngölt, hogy szétkarmolt. 😁
Azóta kint alszik 😂
(1 megjegyzés, ha nem haragszol.. Jelezd a dokinak hogy macska van a közeledben, vizsgálnak fognak toxoplazmára majd, amit a macska székletétől kaphatsz el, ezért az alomtakarítás kerülendő)
3as voltam.
Az cuki lehet :)
Az én macskám vagy nem érzékeli,vagy ha igen, akkor letojja, mert bújni nem bújik többet, de úgy hasba rúg néha hogy jaj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!