Macska etetése az útmutató alapján?
Figyelt kérdés
Van egy 9 hónapos, ivartalanított, 3 kg-s lánycicám. Száraztápot és konzervet is eszik minden nap. (Applaws száraztáp és animonda konzerv, egyelőre kitten és adult felváltva). Megnéztem mindkettőnek az etetési útmutatóját, de az még nem tiszta, hogy ha együtt kapja őket, akkor hogy osszam el. A szárazból kb 40 g az adagja a konzervből pedig 175 g lenne, de gondolom ez akkor érvényes, ha csak az egyiket eszi. A tápból eddig is 40 g-ot kapott, ettől kevesebb szerintem nem lenne elég neki, nedvesből pedig nem tudom pontosan, de egy 200 g-os konzerv kb 3-4 nap alatt fogy el, kb egy-egy kiskanálnyit kap reggel és este. Szerintetek maradhat így? Természetesen azt szeretném ha minél egészségesebb lenne, és ha nem hízna meg, de most úgy érzem hogy ha ettől kevesebbet kapna, akkor éhes maradna.2021. febr. 4. 21:39
1/1 anonim válasza:
Az adagolás mindig iránymutató, ha neki így jó, és nem hízik, akkor jól csinálod. :) Ha azt érzed, hogy kezd pufibb lenni, akkor vegyél vissza a szárazból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!