Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Miért nem eszik iszik az új cica?

Miért nem eszik iszik az új cica?

Figyelt kérdés
Kedden délután elhoztunk egy 4,5 hónapos kiscicát és azóta nem akar enni inni. Ma hajnalban evett pár falat csirkemellet, folyamatosan ott van előtte macska kaja ,száraz táp, viz, alom mellette van. Ma a párommal elmentünk délelött dolgozni és mire haza jöttünk ismét nem evett semmit de a két este alatt 1-1x pisilt de a víz mintha nem fogyna. Este elöbujik a radiátor alól de amint megmozdulunk vagy kijövünk a szobából egyből visszabujik és egész este nyávog. Meddig bírja evés ivás nélkül nem lesz így baja?

2021. febr. 4. 18:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Vigyetek el allatorvoshoz, mert addig oke, hogy fel toletek, uj helyen van, de amig dolgozni voltatok, addig ehetett volna. A normalis macskak naponta tobbszor is esznek. Pisi is nagyon keves napi 1x.
2021. febr. 4. 18:15
 2/13 anonim ***** válasza:
70%
De baja lesz. Vidd orvoshoz, nem sokáig fog így életben maradni.
2021. febr. 4. 18:26
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

3 napig normális lehet, mert fél. Ilyet hallottam már. Mi dec. Elején kaptunk egy 12 hetest, rettegett. Első nap semmit sem evett. Elbújt. Remegett, ha megfogtuk.

Második nap odatettem neki 8 szem szárazat, ahol bujdokolt, míg elmentünk vásárolni.

Azt megeszegette. Akkor este már feltűnt hogy bár elszalad előlem, de ha a fenti szobában vagyok, feljön a lépcsőn, aztán meg le, ha a nappaliban. De ha meglátott még elfutott. 3. Nap este véletlenül kiment a tej, azt befalta. Tudom nem szabad nemi, szerintem azzal etethették korábban. Akkor vettem neki a fressnapfban macskatejet. Meg beszéltem hozzá, nyugtatgattam. Amikor már kezdett ilyen laposakat pislogni, tudtam hogy rendben lesz. 4. Nap már evett, ivott rendesen, 1 hét után már dorombolt is.

2021. febr. 4. 18:38
 4/13 anonim ***** válasza:
18%
Nem akar ott lenni, hiányzik neki a környezet, amiből kiszakították. Vigyétek vissza
2021. febr. 4. 18:39
 5/13 A kérdező kommentje:
Az ösztöne nem fogja felül írni a félelmét hogy enni inni kell? Végülis ott van az orra előtt minden ha nagyon éhes lenne csak eszik iszik
2021. febr. 4. 19:36
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor ne foglalkozz vele, azt vagy megmarad, vagy nem.
2021. febr. 4. 19:45
 7/13 anonim ***** válasza:
Beszélj hozzá, és ne erőltess semmit amit nem akar. Ha holnapra sem eszik, vagy kedvetlenebb lesz akkor vidd orvoshoz.
2021. febr. 4. 20:02
 8/13 anonim ***** válasza:
Ha nagyon ehes lenne, enne, de ha beteg, akkor ezt cseszheted. Egyebkent is, ha macskat hozunk el valahonnan, akkor elso utunk altalaban az allatorvoshoz kene, hogy vezessen. Holnap mindenkeppen vidd el, remeljuk addig nem lesz semmi baja.
2021. febr. 4. 20:37
 9/13 A kérdező kommentje:
Már elég szép evett a cica esete adtam neki csirke mellet megette mind utánna megint adtam neki azt is megette meg az alultasakos kajábol is evett úgy hogy haladunk.
2021. febr. 5. 12:15
 10/13 anonim ***** válasza:
Akkor megtört a jég.:)
2021. febr. 5. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!