Szerintetek etikus macskának gyógyszernevet adni?
Figyelt kérdés
Pl Kalmopirin, Cévitamin vagy Hemorid.2021. jan. 22. 21:05
22/45 anonim válasza:
gyere ide Kalmopirin_-
erre egy patikus épp arra sétál azt ad nektek egy dobozzal ingyen XD
23/45 anonim válasza:
21:
Na jól van már, ennyire feltűnően nem kell trollkodni. 😃
24/45 anonim válasza:
etikus vagy nem nem mindegy amúgy a te macskád végülis tök mindegy minek nevezed el-. valaki periódikus táblázat elemeiről nevez el cicát mint nitrogén, hidrogén...ezek meg szerintem tök egyedik amiket írtál nekem a kalmopirin tetszik bár kicsit hosszú lenne de egyedi. nem a 100.cirmi lenne hanem kalmopiring vagy cvitamin, hamradikat nem vágom. de el nevezheted akár richter gedeonnak ha már ilyen élénk a fantáziád :D. vagy bérescseppnek is. nem kell más véleménye hogy minek nevezd el ha tetszik. :)
25/45 anonim válasza:
Nem akarok senkit megsérteni, de mindegyik név borzalmas, amit leírtál.
26/45 anonim válasza:
Nekem az egyik hörcsögömet Bilagitnak hívták.
27/45 anonim válasza:
a hörcsögünket Vitinne-nek hívták xd
28/45 anonim válasza:
Legyen csak Fàjdalomcsillapító.
Nehogy itten bepereljenek
Beceneve:fàjdi,lomcsi,csilla, pìtò
30/45 anonim válasza:
Nem lenne szerencsés becsöngetni a szomszédokhoz hogy épp fürdetted ripedont mikor kiugrott az ablakon és elfutott, lehet hoznának pár mgmal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!