Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Meddig lesz ilyen a frissen...

Meddig lesz ilyen a frissen ivartalanított kan cicám?

Figyelt kérdés

Helló!

Ma lett ivartalanítva a cica.

Nekem az altatás után nagyon sokáig kába volt.

Úgy 5 óra felé már adtunk neki enni-inni,mert már rendbe jött teljesen....viszont folyamatosan alszik,gondolom ez normális.

Viszont- egyem a szívét -látom rajta,hogy nagyon kész van ettől az egésztől..

Érdekes,neki nem fáj a sebe,semmi,szimplán tiszta anyás,rengeteget eszik-iszik (mint már egy hete).

Meddig tartsam idefent?Tapasztalatok kancica ivartalanítása után?Meddig lesz ilyen "semmilyen" kedve a cicusnak?Úgy sajnálom szegénykémet...

Apropó...ma rengeteg is bogárka mászott le róla,majdnem úgy nézett ki,mint a kullancs,az összes egyforma volt és kicsi,viszont akárhányat szétnyomta mint pattant egy nagyot,nagyon kitines volt,meg szerintem ha kullancs lett volna,akkor nem jött volna ki,amúgy is volt bennük egy kis vér,valami más élősködő lehetett,ugye???

Köszönöm előre is a válaszokat.

2010. aug. 13. 20:47
 1/7 anonim ***** válasza:
A bolha szokott pattanni ha elnyomjuk.
2010. aug. 13. 20:53
 2/7 A kérdező kommentje:
Azt tudom,de ez nem bolha volt,mert egyik sem ugrált...
2010. aug. 13. 20:55
 3/7 anonim ***** válasza:

Élősködő elleni cseppel van csepegtetve havonta?

Egyébként ne csodálkozz,hogy ilyen,könyörgöm ma műtötték,1-2 nap és semmi baja nem lesz.

Te műtét után egyból mennél maratont futni?

2010. aug. 13. 21:26
 4/7 anonim ***** válasza:
A mi cicánk egy hétig volt kedvetlen.Le volt törve,enni evett,de a többivel nem igazán játszott,és egész nap csak aludt.Kb.,ennyi idö kell a tiédnek is,hogy felfogja mi is történt vele,bár a miénk azóta is lusta.:)A bogarak meg,szerintem bolhák voltak,csak rosszul figyelted meg.Fürözd meg jól,ha elmulik a depije.És azok a cseppek sem ártanának,vagy bolhairtó nyakörv.
2010. aug. 13. 23:38
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat:)

Kikövetelte,hogy hajnal 4 kor enni adjak neki...hiszen tegnap szinte egész nap nem kapott :)

Már dorombol és bújik,és nagyon édes!:)

2010. aug. 14. 04:43
 6/7 anonim ***** válasza:
a kullancs is kimászik magátol ha teleszíta magát.
2010. aug. 14. 20:31
 7/7 Norczy ***** válasza:
nem bolhák azok a lények, tényleg kullancsok. a mi cicánkba is téved néha napjén 1-1. Először mi is megijedtünk hogy bolha, az meg hogyan ha védve van aztán amikor alaposan megnéztük rájöttünk hogy kullancs, mert ezek amint hozzá érsz 1 kis nyomással szét is pukkannak, nem olyan nehéz szét pattantani őket mint a bolhát, és formailag is inkább kullancs. Bár idén láttam életemben én is először ilyet.
2010. aug. 14. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!