Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Csak én imádom a macskákat?...

Csak én imádom a macskákat? Egyszerűen macskabolond vagyok, nagyszerű és különleges teremtmények. Játékosak, önállóak, imádnivaló selymes-bundás angyalok, a hangjuk is nagyon édes.

Figyelt kérdés

2020. dec. 18. 11:58
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
29%

Nem kell istenként nézniük rám, de ne várja el, hogy én ezt tegyem vele. A méltóságot pedig úgy értettem, hogy szó szerint, amit épp ő akar csinálni, amit kér, az meg legyen ott és azonnal. Én korrektül bántam velük, mint írtam, mindent megadtam nekik, de egyszer küldtem le az asztalról, mert vendéget vártam, erre úgy be volt sértődve 2 napig rám sem nézett. Na ez azért nekem sok. Én nem uralni akarom, csak a társamként, egyenlő félnek tekinteni őt, de ő nagyobbra tartja magát, ha én nem tekintem parancsnak minden egyes kívánságát ki van akadva. A kutyákat az emberek mindenféle kiképzésnek vetik alá, parancsokat dobálnak nekik, ha nem teljesítik meg vannak szidva. Ilyen helyzetben, mintha a macska volna az ember, az ember meg a kutya. De ezt is leírtam, én a kutyáknak sem parancsolok, nem uralkodom rajtuk, társaimként kezelem őket. A macskáknál ez nem opció, mert ők uralkodni akarnak az emberen.

#34 voltam.

2020. dec. 18. 19:36
 42/48 anonim ***** válasza:
80%
Dehogy akar, mivel nem tudja, emberi mértékkel mit jelent az istenség meg uralkodás fogalma. A macska csupán később lett háziasítva, mint a kutya, meg öntörvényűbb jellem. Mint mondtam, számtalan állatot tartottam már, hasonló okok miatt láttam már papagájt is besértődni, mert épp el lett hessegetve valahonnan egy adott pillanatban. Öntörvényűbb, szabadabb lények a macskák, ebben nem szándékos sértést kell látni!
2020. dec. 18. 19:41
 43/48 A kérdező kommentje:
41: Hidd el, sok ember gonoszabb és önzőbb, mint néhány állat... Mégis egyszerűbb "belerúgni" egy kiszolgáltatott lénybe. Az embertől többet várunk el, mint az állattól és sok ember nem tudja hozni a mércét.
2020. dec. 18. 19:42
 44/48 anonim ***** válasza:
40%
De nem teljesen értem, hogy amíg nem bántjuk a macskákat, addig miért baj, hogy mi hálátlannak tartjuk őket és nem kedveljük? Miért kell erővel megtéríteni? És ha nekünk nincs jogunk azt mondani egy macskára, hogy hálátlan, akkor nektek miért van jogotok pl a kutyákat minősíteni? Én nem tartanék macskát, nem kedvelem őket. De nem bántanék sosem macskát, ha látnék valaha egyet segítségre szorulva, akkor segítenék is rajta. De had döntsem már én el mit kedvelek és mit nem.
2020. dec. 18. 19:48
 45/48 anonim ***** válasza:
90%
Abszolút nem baj, és nem olvastam sehol térítést. Csak nem értem, miért kellene egy állatnak (bármelyiknek) hálásnak lennie? A gazda VÁLLALTA, hogy becsülettel tartja, innentől kötelessége, kötelességért meg mióta jár hála? A kutyákat se minősítette senki! Na jó, talán a legelején egy ember, aki azt írta, hogy a macska legalább kussol, de rajta kívül senki. Csak szokszor látni, hogy a kutyások ezzel érvelnek, hogy a kutya legalább felnéz az emberre, ami nem tudom, miért érték. Szerintem inkább szomorú, ha valaki (nyilván messze nem minden kutyás) de ebből kiindulva él vissza a kuytákkal.
2020. dec. 18. 19:55
 46/48 anonim ***** válasza:
83%

34es, aztán miért is szeressen, ha nem bánsz vele jól?

Amúgy meg, ez a hülyeség, hogy emberi tulajdonságokkal ruházzák fel az állatokat, a kutya falkaállat, neki kell a főnök (=gazdi), a macska nem, ő azt nem tudja értelmezni, hogy azért csináljon valamit, mert a "főnök " (aki számára nem az, nem lévén falkaállat) szeretné...

Ezek a közhelyeket puffogtatók nem tudják értelmezni egy cica szeretetét.

2020. dec. 18. 23:37
 47/48 anonim ***** válasza:
81%

Ja, és az asztalra is azért megy, mert ő megint csak nem tudja értelmezni, hogy ezzel mi a baj, ő nem ember...és mivel nem tekint a főnökének, nem fogad mindenáron szót.

Mellesleg, az enyém soha nem mászik az asztalra.

Ja, a kutya meg nem tud felugrani oda..

2020. dec. 18. 23:41
 48/48 anonim ***** válasza:
79%
#47 bocsi, de azzal vitatkoznék hogy a kutya nem tud felmenni az asztalra :D
2020. dec. 19. 00:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!