Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Csak én imádom a macskákat?...

Csak én imádom a macskákat? Egyszerűen macskabolond vagyok, nagyszerű és különleges teremtmények. Játékosak, önállóak, imádnivaló selymes-bundás angyalok, a hangjuk is nagyon édes.

Figyelt kérdés

2020. dec. 18. 11:58
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
61%
Ó, dehogy olvasnak az ilyenek bármit is, nekik csak jó közhelyeket pufogtatni, hogy jaj, a macska érdekállat, mert nem simizi 0-24-ben az egódat, ahogy azt egy kutya teszi szerintük... Arra már nem gondolnak, hogy van, akinek nincs istenkomplexusa és helyén van az egója.
2020. dec. 18. 14:49
 22/48 A kérdező kommentje:
Takarodjanak innen a trollok !! Ez egy békés topiknak indult, erre megint jönnek a nagypofájúak. És ez nem azoknak szól, akik leírják normálisan, hogy nem szeretik a macskát, hanem akik személyeskednek és csak beszólgatnak és bomlasztanak.
2020. dec. 18. 14:55
 23/48 A kérdező kommentje:
Remélem az ilyen beszólogatós trollokat megtámadja majd egy macska valahol....
2020. dec. 18. 14:56
 24/48 anonim ***** válasza:
76%
21-es vagyok, az ilyenek sajnos kivédhetetlenek. Akárhányszor macskás kérdés kerül ki, jönnek a hülye közhelyeikkel...
2020. dec. 18. 15:00
 25/48 A kérdező kommentje:
Nekem nem azokkal van bajom, akik mondjuk simán leírják a macskanemszeretetüket, hanem aki beszólogat, meg h minek írtam ki a kérdést stb... Utálom a trollokat !
2020. dec. 18. 15:03
 26/48 anonim ***** válasza:
66%
Minden normális ember utálja őket, de sajnos tele van velük minden platform, így a GYK is. Én szemrebbenés nélkül jelentem őket már jó ideje. Nem vagyok alapból a jelentgetés híve, de kötekedő bunkókra nincs szükség sehol.
2020. dec. 18. 15:11
 27/48 anonim ***** válasza:
66%
Én szeretek röhögni a macskás bakiparádékon.
2020. dec. 18. 15:17
 28/48 anonim válasza:
28%

Bocsánat 15-ös hogy le mertem írni a véleményemet. Nyilvánvaló volt, hogy aki nem olyan választ ad, hogy "jaj én is annyira imádom a macskákat" az le lesz pontozva, meg a torkának ugranak.

És igen, igazad van, a szomszédot kellene utálnom emiatt, hogy képtelen a felelős állattartásra, (utálom is egyébként) de nem a szomszéd szarja össze a kertet, nem a szomszéd karmolja össze az autót stb... Maradjon a saját telkén a macska, és ott tegyen kárt, leszarom. De tudom, egy macska szerint minden az ő területe...

2020. dec. 18. 16:07
 29/48 anonim ***** válasza:
81%
Szóval a macska nagyobb hibás, mint a szomszéd, holott elvileg a szomszéd az, aki nem egy ösztönállat, hanem tudatos ember, felelős állampolgár (irónia). :D Ergo egy ösztönlényre haragszol és nem arra, aki tudatos felnőtt létére belesz.rik a dolgokba kárt okozva ezzel neked. Nagyon okos, értelmes, és következetes ember lehetsz. Ja nem... Gondolom, ha egy gyerek neveletlen, ott is a gyereket utálod jobban, és nem azt a felnőttet, aki sz.rik megnevelni. És mielőtt valaki jönne a szívéhez kapkodva, hogy én párhuzamot és egyenlőségjelet teszek gyerek és macska közt: nem, nem teszek, de az mindkettőben közös, hogy ha gond van velük, az a felnőtt gonviselőjük (érts szülők és gazdák) hibája, és nem azoké, akik elvileg a felnőtt emberek gondjaira vannak bízva.
2020. dec. 18. 16:19
 30/48 anonim ***** válasza:
73%
Én a kutyákat és a madarakat jobban szeretem, a macskák is jópofák, de madarak mellé nem kell. :-)
2020. dec. 18. 16:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!