Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Csak én imádom a macskákat?...

Csak én imádom a macskákat? Egyszerűen macskabolond vagyok, nagyszerű és különleges teremtmények. Játékosak, önállóak, imádnivaló selymes-bundás angyalok, a hangjuk is nagyon édes.

Figyelt kérdés

2020. dec. 18. 11:58
1 2 3 4 5
 11/48 A kérdező kommentje:
10: A macskák igenis képesek a szeretetre, de legalábbis a kötődésre.
2020. dec. 18. 13:39
 12/48 anonim ***** válasza:
91%

Kutyásként kezdtem, de a macskákkal sem volt soha semmi bajom. Aztán két és fél éve belépett az életembe egy trikolor szépség, és azóta erősen kezdek rácsúszni a crazy cat lady vonalra :D

Nyáron az utcánkban kidobtak három macskát, csont és bőr volt mindegyik mire tudomást szerezem a történetükről. Etetni kezdtem őket, kezeltem a sebeiket és közben elkezdtek megszeretni. Pár hét után már a kapuig kísértek, de sajnos ekkor már csak ketten voltak, a harmadiknak nem sikerült. Elkapta egy kutya, és későn láttam már mi történt vele. Ez adta meg a löketet arra, hogy legalább az udvarig bevigyem a maradék kettőt. Most nem trkatálok senkit a részletekkel, a lényeg annyi, hogy már három benti cicám van, ráadásul egyikőjük a párom nagy szerelme lett, pedig ő azelőtt utálta a macskákat :)

2020. dec. 18. 13:50
 13/48 anonim ***** válasza:
88%

12-es vagyok.

Egyébként azoknak akik szerint a macskák nem képesek a hálára és a szeretetre, és csak önzésből vannak az emberrel, mindig elmesélem ennek a két kis "utcagyereknek" a történetét. Eszméletlen módon ragaszkodnak hozzám és a páromhoz, a kisebbik aki süket, imád és használ mindent amit kap, legyen az játék, étel vagy bútor. Sőt, ezzel húzza a többieket is a jó irányba, ennek köszönhetem, hogy a macskabútorom például teljes kihasználtsággal üzemel. A nagyobbik, aki párommal van szimbiózisban, úgy várja a gazdáját az ajtó előtt, ha az kimegy mint egy kutyus.

Tökéletesen rácáfolnak az önző macska sztereotípiára :)

2020. dec. 18. 13:55
 14/48 anonim ***** válasza:
22%
Engem nem zavar, szíved joga. De engem a hideg ráz tőlük. Hozzá nem nyúlnék egy macskához.
2020. dec. 18. 14:22
 15/48 anonim ***** válasza:
85%
Jaj, hogy mindig jönnek ezek a macskautáló egyedek, meg, hogy érdekállat, meg stb. Ilyenkor ordít, hogy az illetőnek sosem volt macskája, vagy ha igen, annak pocsék gazdája volt. Azért meg ne a macskákat utáld harmadik, mert a szomszédod nem tudja őket ésszel tartani!
2020. dec. 18. 14:32
 16/48 anonim ***** válasza:
55%
Macskabolond nem vagyok, társasház révén nekünk nincs is (bár sokan tartanak ott is, de én inkább biztosítanék nekik kertet is), de szeretem őket, a kutyákkal együtt.
2020. dec. 18. 14:33
 17/48 anonim ***** válasza:
22%
És ezért ki kellett írni egy kérdést? Menj valami macskás facebook csoportba.
2020. dec. 18. 14:41
 18/48 anonim ***** válasza:
42%

Ezt a posztot olvassa el mindenki, aki szerint a macskák nem kötődnek:

[link]

2020. dec. 18. 14:44
 19/48 anonim ***** válasza:
79%
Egy felelős macskatartó gondoskodik az ivartalanítáról, pont a jelölés, nyávogás és a csavargás miatt. Az enyém egyből úgy lett ivartalanítva, amint csak lehetett, soha nem jelölt, mivel falun lakunk néha csavarog, de a háromnél odébb lévő házig nem megy, ideje nagy részét az udvarunkon tölti, ha be szeretne jönni, felugrik a párkányra és várjay hogy kinyissam neki az ablakot. Ördögi kis teremtmény, aki mindig tudja mit kell tennie, annak érdekében, hogy szeressem, etessem, simogassam és szolgáljam, de az én depressziómat ő gyógyította megy ez egy tagadhatatlan tény. Van egy kutyám is, mindkettőjüknek vannak hátrányai, olyan dolgai, amik zavarók, de az embereknek nem? Én jelentkezem az őrült macskásasszonyok táborába mindenesetre 😂
2020. dec. 18. 14:46
 20/48 A kérdező kommentje:
17-es: Ez egy MACSKÁS TOPIK, nem tűnt fel ???? Állatok/macskák kategória. Akkor lett volna jogos, amit írsz, ha mondjuk a Politika kategóriába írtam volna a kérdést. Ha meg utálod a macskákat, vagy nem érdekel a téma, meg a kérdés, akkor minek vagy itt, és minek hánytad ide ezt a szövegnek nem nevezhető moslékot, amit írtál ?!?!!?
2020. dec. 18. 14:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!