Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Macska alomtálca kérdés (?)

Macska alomtálca kérdés (?)

Figyelt kérdés

Szóval hoztunk a cicánk mellé még egy 6 hónapos kandúrt és ő úgy kaparja az almot hogy a fele kint landol és így már nem elég egy sima alomtálca, ezért vagy jól felmagasított szélű kéne vagy fedett, csak az a baj hogy a wc mellett ahol a mostani is van kb 31 cm széles hely van a wc lábánál legalul (mögötte ugyebár nagyobb és felfele is szélesedik a hely) és a legkisebb amit találtam 37-39 szélességű.

A kérdések az lenne hogy tud-e valaki ilyen keskenyebb magasított/fedett alomtálcát?

2020. dec. 7. 10:01
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
2 macskahoz 2 alom is kell, tehat akkor beszerezhetsz egy macska wc-t is, amit mashova raksz, es abbol nem kaparja ki az almot. Nekunk nagyon bevalt!
2020. dec. 7. 10:22
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Így van, legalább két alom kell két macskához. Ha meg nem fér el akkor sajnos máshova kell rakni.
2020. dec. 7. 12:02
 3/4 anonim ***** válasza:

Nálunk háromra van egy, mind használják,bár kintre is járnak.

Lehet idővel kinövi a nagyon kaparászást, lehet érdemes várni, addig meg mondjuk egy kartont alá tenni, így könnyebb feltakaritani.

Ha nem így,akkor lehet érdemes új helyet keresni a cica wcnek.:)

2020. dec. 7. 22:10
 4/4 A kérdező kommentje:

Szüleimnél is mindig is 2 macska volt és 1 almot használtak, a mieinknek sem jelent ez gondot szerencsére :)

Főleg hogy mindig megszokták várni hogy hazaérjünk és akkor szokták csak nagy dologra használni és így egyből ki tudom szedni így nem lépkednek bele egymáséba. (persze ha mondjuk hétvégén elmegyünk valahova akkor azért nem várnak meg :D)

Csak reménykedtem hátha tud valaki ilyen keskenyebb fajta magasított/fedett almot

2020. dec. 8. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!