Mit tehetnék, hogy ne kotorják ki a macskaalmot hathektáron keresztül?
Sziasztok!
Tippekre lenne szükségem. (gyanítom nem egyedi az esetem)
A macskáim állandóan kikaparják az almot,de vagy 5 méteres körzetbe áll a macskaalom,és mára meguntam. Vettem már olyan kicsi lábtörlő szerüséget amibe belehullik a macska alom,de az túl kicsi volt nekünk nem vállt be.
Bármilyen tippet,tanácsot akármit meghallgatok,imádom a kis szőrmókokat de ezzel kikészítenek :D
Köszönöm szépen! :)
Milyen alomtálcád van?
Létezik olyan, aminek kifejezetten magas fala van, az állva pisilők és önjelölt régészek miatt. Továbbmegyek, a magas falúból is létezik fedett verzió. :)
Nem kismacskák még? Akkor csinált ilyet mindig! Ahogy idősödött már nem volt érdekes.
Önjelölt régészek és tényleg 😂😂👌
Esetleg fedelés macskawc? Azt nem tudja hova rúgni, bevonul őfelsége a kis privtá szférába...
A régi macskámnak fedett WC-je volt, de még abból is sikerült kiszórnia. :D
Az új meg egyelőre nem viseli el a fedett toalettet. Így folyton takarítani kell utána. Ez van, már megszoktam.
4, próbálkozz három állású fedettel. A miénk olyan, hogy nem csak a lengő ajtaja van, hanem a fél tetőt ki lehet hajtani. Ha azt kinyitod, akkor talán a te macskád is elfogadja, de a magasabb falak miatt csak előre tudja kirázni az almot. Az is pont elég mondjuk, de egy fokkal talán könnyebb.
Várj, keresek képet, hogy mire gondolok.
Köszönöm. Már néztem ezt a WC-t, ki is fogom majd próbálni. Szeretnék majd másik macskoszt is, ha a mostani túl esik a golyói elvesztésén.
Nagyon aranyosak vagytok!! :)
A fedett macska wc sajnos nálunk sem volt nyerő,de kiprobálom azt amit küldtetek ide.
Köszönöm mégegyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!