Ajánlanátok macskaalmot?
Nagy kiszerelésű, jó ár/érték arányút.
6cica, jelenleg egy közös fedett cicawc, hamarosan költözünk, oda már beszereztem három nagy fedett cicawct.
Jelenleg a 10kilós Bioluxot használjuk, egy zsák egy hétre elég.
Van ennél jobb megoldás?
Milyet szeretnél? Simát, csomósodót vagy szilikátosat?
Én 2 cicához csomósodót használok. Nálunk az vált be leginkább, ha összekeverek 2 féle almot. Jelenleg a fillérekért kapható dm sajátmárkás, illatosított van keverve a Cat's Best Öko plusszal.
Az sem mindegy,a cicák mihez vannak szokva. Mi is akartunk váltani a sima Spar-os kavicsos (csomósodóról) a pelletesre (ami a pisi hatására porlad), mert azt csak lelököd a WC aljára és sokkal ritkábban kell kitakarítani (nyilván a kakit minél előbb kiszedjük). A cirmos viszont nem szereti, mert nem tud olyan jól kaparni benne.
(Ennyi cicusnál ami neked van, ha megoldható minden helységbe érdemes rakni cicaWC-t)
Mi egy jó ideje az aldis alap, csomósodó almot használjuk, szépen ki lehet takarítani és igazából sosem büdös. A mi macskánknak mondjuk mindegy, nem vettem észre, hogy bármelyiket jobban vagy kevésbé szeretné.
Nekünk 3 cicánál a Cirmi alom vált be leginkább (csomósodó) mert még egy hét után is teljesen szagtalan. Erről úgy győződtünk meg, hogy elutaztunk és aki a cicák etetésével volt megbízva, nem takarította az almot, mert "gusztustalan"
mégsem volt semmilyen szag.
Igaz, mi nagy tételben rendeljük meg a gyártótól egy évben 2x, így 380Ft/zacskó vesszük, az 520 Ft-os almot.
Aldi/Lidl/Spar csomósodó alom. Egyszerre 5kg/liter megy a tálcába 5 napig elég két cicának.
Mindennap csak a csomókat/piszkot szedem ki és 5 nap múlva már csak kevés marad benne, azt kiöntöm, a tálcát fertőtlenítem és újat kapnak.
Köszönöm.
Lidl-st próbáltuk, az szörnyű, a faforgács nem vált be, a jelenlegihe6 tértünk mindig vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!