Milyen gyakran kell teljes almot cserélni? Ti melyiket használjátok? Milyen tisztító szerrel takarítjátok?
Ha van Aldi a közeletekben, akkor én ezt ajánlanám. Szilikagéles kategóriában ez a legolcsóbb és szagtalan. A pisis részt csak naponta át kell keverni, úgy könnyebben kiszárad, a kakit minden alkalomkor kiszedni. Kb. 2 hetente cserélem az egészet.
1-es vagyok, ha jól kiöblíted a szereket semmi baja nem lesz a ciának, valamivel muszáj fertőtleníteni. 😺 A második válaszoló által linkelt aldis almot szoktam én is venni, vagy ezt a zooplusról;
Aldisból a csomósodó is jó, mi azt használjuk évek óta (szerintem a szilikátos gusztustalan, bár sokan esküsznek rá. Ki kell próbálni, neked meg a macskának melyik jön be).
De öt nap után semmilyen alomnak nem szabadna még büdösnek lenni, milyen sűrűn szeded ki a produktumot? Mennyi almot töltöttél a tálcába, volt elég, hogy rendesen elássa?
#6 én bele öntöttem mind az 5kg.t úgy hogy teljesen fel van töltve :D a vég terméket gyakran napi 3-4 de ha pont arra ügyködöm és látom hogy bele csinált egyből kiszedem... Én nem dolgozom csak párom szóval van időm szedegetni utána a szart 😂
Aldi sajnos messzebb van, ha páromnak lesz szabad napja akkor veszünk tuti ha ennyire nyero 🤩
Mondjuk nem tudom, miért kell azért lepontozni, mert nekünk a csomósodó alom jött be, de egészségetekre.
8, akkor nem értem, tényleg rossz almot fogtatok ki. :/ Esetleg, ha az alomszag alapból zavar, érdemes lehet illatosított verziókkal próbálkozni, akár úgy, hogy kevered a sima illatmentessel. Mi a Biosand fehér szupercsomósodóját használtuk egy ideig, az is szuper volt, csak mivel kisebb szemű, mint az aldis, baromira porzott az egyik macskánk hülye féligkint kaparási szokásai miatt, és eluntam takarítani. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!