Félénk lány kérdése:
Nem tudom mi lehet a cicámmal!? Kicsi kora óta szoba cica, de mostanában egy párszor a szönyegre piszkít! Most 1 éves! Naponta tisztítom az almot!
Figyelt kérdés
2013. márc. 17. 16:36
1/6 anonim válasza:
Ivartalaníttatni kell, ha eddig nem történt meg. Ha megtörtént, mégis csinálja, akkor dacból, unalomból teszi.
2/6 anonim válasza:
Vagy húgyuti gyulladása van
esetleg kamaszodó kandúr
3/6 anonim válasza:
Ez pisit vagy kakit jelent?
Ha pisi és véres, zavaros, akkor húgyúti probléma, orvoshoz kell vele mindenképp menni.
Ha ivaros kandúr és kellemetlen erős szagú a vizelet, akkor területjelölés, felnőtté vált.
Lehet nem tetszik neki az alom vagy az alomtálca, ha az előzőek nem jöhetnek szóba, akkor esetleg egy másfajta alommal próbálkozz.
Lehet stressz, trauma érte és azért piszkít a szőnyegre.
4/6 A kérdező kommentje:
Nem volt ivartalanítva!Ritkán pisil a fürdökádba,meg a bejárati ajtó elé kakil!
2013. márc. 17. 18:59
5/6 anonim válasza:
Ha szoba cica, akkor szerintem is megfontolandó, hogy ivartalaníttasd. Viszont ez a máshova piszkítás nekem nem ismerős (nem tapasztaltam még), lelki dolgokra gondolnék, hogy azért csinálja.
6/6 anonim válasza:
Először is ivartalaníttasd,ha attól nem oldódik meg,akkor húgyuti betegség állhat mögötte,esetleg lelki oka lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!