Az ártalmas egy macskának, hogyha a tápja csak halat tartalmaz, más húst nem?
Van az Orijennek vöröshúsos tápja, azt keverhetsz bele. Egyazon márkán belül az ízek keverése nem ártalmas.
Én is így adom! Bár 1 éves koráig csak a szárnyas-hal-tojás fajtát adtam, utána váltottam a másik kettőre, keverve, szépen erősödik.
De nem muszáj, ha nektek így jó!
Énis, pedig én csak 2 választ pontoztam le, a többit fel...
Elsőnek Acana csirkéset kapott, pár báltuk az Orijen Tundrát is, meg az N&D bárányos, Kifejezetten érzékeny gyomorra való tápját, ezeket mind kihányta. Amúgy még most is szokott néha, de csak havonta 1-2 alkalommal. Szóval drasztikusan kevesebbszer hányik szerencsére...
Nekünk a fűtabletta sem vált be.
Nedvesből jelenleg szintén halasakat kap, mivel ebből egyszer egyszerre nagyon sokat vettem és nedveset csak hetente 2 alkalommal kap.
Így iszik rendesen.
Meg néha, olyan heti egyszer szokott kapni laktóz mentes tejet is újabban, mert keveset iszik, de ezt szívesen megissza, az egészet.
Tudom, hogy a cukor tartalma miatt nem a legjobb, de nem vettem még észre hogy emiatt hányna vagy menne a hasa, utóbbi egyáltalán nem is szokott lenni.
A széklete az szép.
Viszont a hányása az ilyen gúlákban szokott lenni, formára pont olyan mint a kakija, csak ennek a táp a tartalma jobban kivehetően... De nincs benne bélsár, szóval nincs szerencsére ilyen jellegű rendellenessége, de a forma az akkor is kicsit érdekes. Most én arra tudok gondolni, hogy nem elég hidratált.
Esetleg nincs elég gyomorsava a rendes emésztéshez?
Az a baj, hogyha kap nedves tápot is, akkor egyáltalán nem iszik.
Ha ilyen gondjaitok vannak, akkor pláne nem kell váltogatni a tápot.
Keverni lehet egyébként, ha van értelme, én pl dental tápot keverek dagitáppal, van egy külön táptartó zsákunk erre a célra, és így mindig vegyesben kapja.
De ha nálad ennyire érzékeny a gyomra, akkor nem kísérleteznék, ha végre van valami, ami beválik.
Akinek a macskája nem szereti a halat, az miért van lepontozva? Érdekes. Kötelező szeretnie?
De amint látom minden választ sikerült lenyomnia. Ennyi öröme legyen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!