Mi lehet ez a cicán? (Kép)
Él és virul? Akkor meg nem mindegy mi a bánat?
Nem egyszer láttam macskát kilyukadva és túlélte, szóval ne aggódj életben fog maradni.
"Nem egyszer láttam macskát kilyukadva és túlélte"
Egyszerű, de nagyszerű megfogalmazás. Nálunk is állandóan csépelik egymást...
Ha nem szigorúan lakásban/házban tartott a macsek akkor az élet bizony hagy rajta féknyomokat :D
Nem akarok goromba lenni csak szerintem képet feltölteni kicsit túlzás egy ilyen apróság miatt. Én számtalanszor láttam ilyet egyik kandúr macskánkon meg amikor simogattam a fejét göröngyös volt egyik fülének a fele hiányzott meg egyik mancsán a körme meg az ujja meg tépett volt a bundája. Mégis 13évet élt és a végén egy ló taposta agyon. Bassza meg a sors.
Inkább a lovaktól féltsd. :D
Kijárós, ezért féltem ennyire, (estére van bezárva, van saját szobája, még anyukámmal lakok, ő nem engedi, hogy bent legyen, ha valakinek esetleg nem teszene)
Akinek van ötlete és érdemben hozzá tud szólni, az írjon csak, a többiek kattintsanak tovább, ne pazarolják idejüket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!