Kinek mi ezzel a termékkel a tapasztalata? 2 hónapos kiscicá mivel bolhátlanítsam?
Ezt vettem,de nem igazán látom, hogy használna rájuk. Kb 4* lettek befújva vele. Most megfürdettem őket, özönlettek belőlük a bolhák, fürdés után is befújtam őket.
Anya macskával is ugyanezt csinálom + porszívó hipózás. Biokill a kanapéra, 1x már öntöttem a felmosóvízbe is biokillt...
Tanácstalan vagyok.
Szia.
Petnet-en keresd meg a Beaphar-nak a bolhás talanító samponját, ami cicáknak van kifejlesztve.
Én azt használom 2 éve, 5 kutyára (kutya változat) és működödik.
Annyi hogy havonta kell fürdetni vele ha kijárós a cica.
Köszi.
Én már nagyon remélem, hogy kidöglenek belőlük... Kézmosóba pont ellepte a kiscicákat fejüket tartottam ki és özönlöttek a fejükre... Rengeteg kijött de még maradt bennük, befújtam hagyom száradni kifésülöm őket.
Veszel Fronline sprét és az utasítás szerint használod a cicákra.
Ha ennyire sok a bolha, szinte az egész lakást kezelni kell. A biokill vízbe hatástalan. Olcsóbb megoldás a Neostomosan.
Most nagyon remélem, hogy kidöglöttek belőlük 🤞🤞🤞
Dögölve,de kipotyognak belőlük, meg kiszedegetem.
Porszívóztam a kis fekhelyet ahol szoktak lenni, lefújtam biokillel. Porszívóztam minden sarkot.
Kanapét is lefújtam, az ágyat is biokillel, mosom az ágyneműket is.
Remélem már jó lesz a picikéknek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!