Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mennyit költötök havonta a...

Mennyit költötök havonta a cicáitokra?

Figyelt kérdés

Nekem 2 db cicámra kb. 30-40ezer Ft megy el havonta.

Ez normális? Esetleg sok?

Alom havonta kb. 5-6ezer Ft.

Bolha kullancs elleni csepp havi 3ezer Ft.

Macskafű és maláta paszta: 1500Ft.

Táp havonta (konzerv és száraz) kb. 25ezer Ft.

3 havonta szoktam venni alom zacskót és szaktalanítót, jutalomfalatot, kozmetikushoz járunk köröm vágásra, fogkrémet is szoktunk venni, lazacolajat és évente 4szer kapnak féreghajtót (össz. kb. 20ezer Ft)és 3-3 oltást(30ezer Ft).

Ti mennyit költötök a cicáitokra havonta, félévente , évente?

2020. okt. 27. 21:49
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
26%
Hu, de nagyon fájt valakinek, hogy eszébe juttatták, a macskák mellett (esetleg előtt!) az éhező, elhanyagolt gyerekekre is legalább ennyire oda kéne figyelni...
2020. okt. 28. 08:05
 12/33 anonim ***** válasza:
78%

És? Ha gyereket vinnék haza bárhonnan, azt is megetetném!

Ennyi erővel amíg éhező gyerekek vannak, az állatoknak mindegy?!:D

De megnyugtatlak, a családommal minden hónapban jótékonykodunk. Remélem, te is ezt teszed, ha már ekkora a szád.

2020. okt. 28. 08:39
 13/33 anonim ***** válasza:
73%

Akkor fogadj örökbe egy éhező gyereket a macska helyett. Ha ekkora a szád, tegyél azért, hogy változzon a szerinted kaotikus helyzet.

Mellesleg meg, mindenki arra költ, amire akar. Nekem sem adatik meg, hogy ennyit költsek egy macska ellátására (ezért sincs macskám, mert nem tudom megadni neki a megfelelő életszínvonalat), de nem jövök ide verni a nyálam, mint ti.

Igen, van, akinek megadatik a jólét, mert például tesz érte és tanult, elmegy dolgozni.

Irigykedés és vergődés helyett csinálni kellene valamit...

2020. okt. 28. 08:48
 14/33 anonim ***** válasza:
76%

Egy cicám van, kb. 15 ezer Ft-ot költök rá.

Alom: havi kb. 4 ezer Ft.

Száraztáp: Happy Cat Junior, egy hónapra bontva kb. 5 ezer Ft.

Konzerv: általában Real Nature, Premiere illetve Animonda márkákat kap, kb. 4-5 napig tart egy 400 g-os konzerv. 700 Ft-os átlagárral számolva ez is 5000 Ft körül van havonta.

Emellett kap 3 havonta féreghajtót, annak ellenére, hogy benti cica, de ez kb. párszáz forint, emellett nyilván veszek neki játékokat is, de ezek is párszáz forintos tételek, két nagyobb beruházásom volt csak az elején, a macskabútor, illetve a kúszó.

2020. okt. 28. 09:22
 15/33 anonim ***** válasza:
76%

Száraz táp kb 2-3000 /hó

Főtt csirkehús 4000 /hó

Szósz 2000/hó

Bolha elleni csepp 4000 kb

Alom 4000

2020. okt. 28. 09:30
 16/33 anonim ***** válasza:
28%

Az, hogy egeret ad valaki a macskának szerintetek bűn? Most egészen normális aki ilyet ír? Az egér a lehető legjobb amit egy macska ehet, ez ugyanis a természetes tápláléka.

Amúgy nem színhúst szoktam venni, hanem az állatkereskedésben kapható szárnyvéget, belsőséget és nyesedéket. E mellé tápot szintén a kereskedésből. Az egeret maguknak fogják. Moslékot pedig nem adok nekik, nincs is moslék, utálok ételt kidobni, megesszük mi a maradékot.

Nagyon is jól néznek ki a macskák, akkor is ha nem kerülnek havi több tízezer forintba. Azért a havi 40-60ezer forint meg a mosléketetős 0 között van pár átmenet, jó lenne kevésbé szemellenzősen írogatni. Lassan egy szektában érzem magam, ha ide jövök annyira elvakultak némelyek.

2020. okt. 28. 10:27
 17/33 anonim ***** válasza:
71%

16

Akkor etesd azzal, kit érdekel? Attól meg nem kell leszólni azt, aki ennyit költ a macskáira. Lehet hogy te meg olyan dolgokra költesz ennyit, ami más szerint baromság. Na? Akkor ki is a jobb?

2020. okt. 28. 10:34
 18/33 A kérdező kommentje:
Léccives senki ne vesszen össze ezen a témán!
2020. okt. 28. 10:37
 19/33 anonim ***** válasza:
10%
16 gyakorolj még egy kis értő olvasást. Nem az a bajom, hogy valaki ennyit költ a macskára, hanem az, hogy az ide írogató szektások szerint aki nem teszi ezt az kb. egy mocskos állatkínzó. Átmenet, normális kompromisszum sehol. Az egér pedig kiverte a biztosítékot, mert a macska természetes táplálékát leszólni, elég gáz.
2020. okt. 28. 10:51
 20/33 anonim ***** válasza:
61%
Gyakorolj te, nem én lettem lepontozva. 🥱
2020. okt. 28. 10:53
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!