Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Miben lett más az életed...

Miben lett más az életed mióta van macskád?

Figyelt kérdés

2020. szept. 6. 09:00
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy ezt válaszoltad.. Szerintem evvel a hozzáállással már jó gazdája vagy! 🙃
2020. szept. 6. 15:46
 12/15 anonim ***** válasza:
71%

Nem alszom 1 éve 8-9-ig hétvégén, mert etetem, vagy felkelek az etetőgép zajára 😅

Hozzá kell alkalmazkodni, minden utazás, rokonlátogató alkalmával, mert az etetésre is gondolni kell.

Lentebb adtam a tisztaság alkotta igényeimet. Már elengedtem a problémát, hogy sáros lábbal végigcsattog a padlón, szó nélkül feltörlöm. Elsőnek a szobákba be se mehetett, folyton a kezem mostam minden simi után. Mostmeg a pult és az asztal kivételével bárhol megfordulhat és teszek rá, ha macskás a kezem :D

Nyugisabb lettem. Ha haragszom is valamiért, megdögönyözöm és fülig ér a szám :)

Az egóm is megváltozott, nem várom el, hogy kutyaként viselkedjen. Megtanultam értékelni, ha itt van, de azt is ha nincs.

2020. szept. 6. 17:52
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Boldogabb vagyok, de sokszor kialvatlan.
2020. szept. 7. 04:34
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Annyit, hogy nélküle lehet, hogy már nem élnék.
2020. szept. 8. 22:12
 15/15 anonim válasza:

Öt benti, mentett macskám van. Amiben változott az életem:

- sietek haza mindenhonnan, mert megsértődnek, ha nem vagyok velük

- sosem alszok egyedül 😁

- nyugodtabb vagyok

- kevesebb a lakásdekoráció 😂

- megtanultam mindent elpakolni magam után 😁

- kaját véletlenül se hagyok őrizetlenül

- többet porszívózok

Imádom őket, még ha néha törnek, függönyt tépnek is. Tervezem egy hatodik cicc örökbefogadását is a jövőben.

2020. szept. 9. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!