Miben lett más az életed mióta van macskád?
Nem alszom 1 éve 8-9-ig hétvégén, mert etetem, vagy felkelek az etetőgép zajára 😅
Hozzá kell alkalmazkodni, minden utazás, rokonlátogató alkalmával, mert az etetésre is gondolni kell.
Lentebb adtam a tisztaság alkotta igényeimet. Már elengedtem a problémát, hogy sáros lábbal végigcsattog a padlón, szó nélkül feltörlöm. Elsőnek a szobákba be se mehetett, folyton a kezem mostam minden simi után. Mostmeg a pult és az asztal kivételével bárhol megfordulhat és teszek rá, ha macskás a kezem :D
Nyugisabb lettem. Ha haragszom is valamiért, megdögönyözöm és fülig ér a szám :)
Az egóm is megváltozott, nem várom el, hogy kutyaként viselkedjen. Megtanultam értékelni, ha itt van, de azt is ha nincs.
Öt benti, mentett macskám van. Amiben változott az életem:
- sietek haza mindenhonnan, mert megsértődnek, ha nem vagyok velük
- sosem alszok egyedül 😁
- nyugodtabb vagyok
- kevesebb a lakásdekoráció 😂
- megtanultam mindent elpakolni magam után 😁
- kaját véletlenül se hagyok őrizetlenül
- többet porszívózok
Imádom őket, még ha néha törnek, függönyt tépnek is. Tervezem egy hatodik cicc örökbefogadását is a jövőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!