Miért nem ijedt meg a macskám, mikor rávicsorítottam,
és csattogtattam a fogaimat a szeme láttára?
Figyelt kérdés
Azt akartam, hogy érezze ki az úr a házban. Hogy az ő fogaihoz képest az enyémek milyen nagyok és erősek. Hogy ilyedjen meg kicsit, ha kezdene pofátlanná válni. De csak unottan bámult, és ásított egy nagyot. Mintha nem akarna túl komolyan venni.
A macskával nem tudod éreztetni, hogy te vagy az úr a háznál. A macska nem falkaállat. Csinálhatsz amit akarsz, őt nem fogja érdekelni.
2020. aug. 19. 23:33
2/13 anonim válasza:
Szerintem nézett, hogy ki ez az idióta aki itt majomkodik xDDD
2020. aug. 19. 23:35
3/13 anonim válasza:
Egyrészt tudja, hogy ember vagy és nem macska, másrészt a macskák nem vicsorognak és nem csattogtatják a fogaikat, hanem fújnak, úgy mutatják ki a fogaikat.
2020. aug. 19. 23:54
4/13 anonim válasza:
Az én macsekom azt is leszarja ha fújok rá mint ahogy a cicák szokták csinálni.
2020. aug. 20. 00:40
5/13 anonim válasza:
Leszarja, ha ilyeneket csinálsz, legfeljebb hülyének néz. Ígyis-úgyis tudja, hogy ő az úr a háznál, ezt egy kis fogcsattogtatással nem fogod tudni megváltoztatni.
2020. aug. 20. 00:45
6/13 anonim válasza:
A várt, átmenetileg macska-rangvesztett reakció eléréséhez, kérem, kövesse útmutatónk első pontját. Egy. Ölelje magához kedvenc házimacskáját, lehetőség szerint pucéran, a szabad bőrfelületnek kitettség érdekében, hatásfokozás céljából, továbbá lépjen közelebb a káddal teli vízhez, amennyiben nem brit rövidszőrű (hajós macskitány-úszómacsker) példánnyal van megáldva a tisztel gazdi, majd pedig várja a hatást. Amennyiben a hatás a kelleténél több időt venne igénybe, úgy növelje meg további tizedmásodpercekkel a várakozást.
A műveletért garanciát vállalunk, felelősséget viszont nem.
A kockázatok és mellékhatások tekintetében kérdezze meg kezelőorvosát és gyógyszerészét.
2020. aug. 20. 01:08
7/13 anonim válasza:
azért mert nemhogy a macska de ezt még te sem gondolhattad komolyan.
2020. aug. 20. 02:08
8/13 anonim válasza:
Nyugi, engem sikerült megijesztened
2020. aug. 20. 02:10
9/13 anonim válasza:
"Azt akartam, érezze, ki az úr a házban."
Sikerült, eddig is tudta, hogy ő az, de most, hogy már udvari bolondja is van, már teljesen biztos lehet benne.
2020. aug. 20. 03:38
10/13 anonim válasza:
Szerintem hülyének nézett, de nem is csodálom..
Amúgy ha a ház urát akarod játszani akkor inkább legyen kutyád.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!