Mit lehet tenni hogy ne legyen csupa macskaszőr a lakás?
Figyelt kérdés
Szőnyeg sincs ami visszafogja.ma 10:28
2/8 anonim válasza:
Vagy kirakod lakásból, ha a borotválás nem játszik. Más megoldás nem nagyon van. 😿
3/8 anonim válasza:
Macska rendszeres fésülése sokat segít egyébként.
4/8 anonim válasza:
Fésülöd a macskát és takarítasz. Temum, alin 500 forintért van szőr felszedő kefe.
5/8 anonim válasza:
Szőnyegbe tapad csak bele igazán.
Napi porszívózás, akár többször is, a macska gyakori fésülése (ha rövidszőrű, akkor is). Akkor nem lesz ANNYIRA sok…
6/8 anonim válasza:
A szőnyeg nem visszafogja, az csak megfogja és még koszosabb érzete van a padlónak. Nekem 4 cicám van, mind benti. Ami nekem bevált : gyakori fésülés, parketta, és kő van mindenhol (takarítás szempontjából a legjobb), robotporszívó megy napi 2x, plusz én is porszívózok esténként. Így azt mondom teljesen vállalható a lakás, DE soha nem lesz teljesen szőrmentes, ebbe bele kell törődni.
7/8 anonim válasza:
Nekem pont fordított a tapasztalatom, szőnyeg nélkül az egész lakásban mértéktelenül görögtek a szőrös ördögszekerek... szőnyeggel (látszólag) tisztább a lakás.
A macskával együtt jár a szőr, így az egyetlen válasz az, hogy ne tarts macskát, ha szőrmentes lakást szeretnél.
8/8 anonim válasza:
Vegyél egy robotporszívót, máshogy nem fogod megúszni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!