Mit ehetett a macskam 1 hétig ameddig nem voltam itthon?
Én kórházban voltam ma engedtek haza. Nem tudtam róla hogy korhazba fogok kerülni reggel mikor elmentem dolgozni meg jól voltam délbe már vittek a kórházba munkahelyemrol.
3 éves a macska nem etette senki 1 hétig. Párom külföldön dolgozik majd ezen a héten tud csak haza jönni pénteken. Szüleimmel nem tartom a kapcsolatot nem tudtam senkinek mondani.
Kint volt az udvaron a macska nem a lakásban.
ha csak azt ölnék nem lenne gond de megeszik a védett madarakat, hüllőket és egyéb kistestű nem káros (pl rovarevő) rágcsálókat is
vannak olyan macskák is amik még a kisebb nyulakat is levadásszák
Ja, ha kint volt akkor persze hogy megoldotta, a macska talpraesett jószág.🙂 Ha lakásban lett volna akkor nem tudom milyen kimenetele lett volna...
Nekem is kijárós macskáim vannak, és igen vadásznak de nem tonna számra ölik az állatokat. A rágcsálókat nemigen kell félteni a kihalástól, madarakat ritkán tudnak megfogni, jellemzően az idős, beteg példányokat. Nálunk sok ritka, védett rovar is gyakori, szarvasbogár, gyászcincér, orrszarvú bogár. Sok a mókus, pele, vakond, cickány, sok fajta madár. Nem tűnik úgy, hogy eltűnőben lenne a kisállat élővilág mert a macskák elejtenek időnként egyet egyet. Erdő mellett lakunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!