! Született itthon 4 kiscicánk 4-5 hetesek de az egyik nem hajlandó megkóstólni a macskakaját viszont a rántotthús nagyon ízlik neki szinte egyben lenyeli🥺?
A macskának ízlik a szöges májkrém is. :) Nem szabad ebből kiindulni. Én is szeretem a csokit, még se ehetem csak azt.
NEM szabad egy ilyen kis macskának hulladék kaját adni. Neki normális tápot kéne adnia, hisz fejlődő szervezet. Ha már most elrontjátok, szerencsének tök jó élete lesz.
Áztassatok vízbe tápot, vagy esetleg nedveset adjatok neki (ne a nagyon hígat, mert attól hasmenése lehet, hanem amin nincs sok aszpik). És felejtsétek el a virslit meg a rántott húst. Jézusom.
És zárójelben megjegyzem az ivartalanítást is, hogy megkíméljétek ettől a jövőbeli kicsiket... Jobb lesz mindenkinek.
Fecskendővel belenyomod a szájába, rákened az ínyére kézzel, 2-3 alkalom után fel kéne fognia, hogy ez is étel és akkor utánna mennie kéne magától is. Ha nem, akkor valamilyen másik nedves táp lesz a nyerő.
Sós/füszeres/ízfokozós emberi kajákat tényleg jobb lenne kerülni.
Én a kismacskákat úgy szoktatom a kajára ,hogy
a kenyeret beáztatom nekik tejbe és Úgy kicsit ismerős lesz neki az íze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!