Mit ehetett a macskam 1 hétig ameddig nem voltam itthon?
Figyelt kérdés
Én kórházban voltam ma engedtek haza. Nem tudtam róla hogy korhazba fogok kerülni reggel mikor elmentem dolgozni meg jól voltam délbe már vittek a kórházba munkahelyemrol.
3 éves a macska nem etette senki 1 hétig. Párom külföldön dolgozik majd ezen a héten tud csak haza jönni pénteken. Szüleimmel nem tartom a kapcsolatot nem tudtam senkinek mondani.
Plusz átjárt a környező lakásokba, ahogyan eddig is.
2020. aug. 19. 17:31
3/17 anonim válasza:
#1-es felsorolásán kívül a szomszédok is etethették, illetve kukázhatott is. Az enyém is kijárós, szokott nekem is hozni egeret.
2020. aug. 19. 17:34
4/17 anonim válasza:
Azért ilyen és hasonló esetekre nem árt ismerni a szomszédokat, és a telefonszámukat. Ha nem voltál egy hétig eszméletlen, felhívhattad volna őket. Én nem hagynám így magára a cicám.
2020. aug. 19. 17:40
5/17 anonim válasza:
#4 Kijáros macska nem fog éhenhalni, és nem akkor fogják pont új emberek megprobálni megmérgezni.
Értem szereted az állatokat, és sajátod miatt, másé ért is aggodsz.
2020. aug. 19. 17:46
6/17 anonim válasza:
Szüleimnek egyszer eltűnt a macskája. Hiába keresték. El is utaztak közben. Hazajövetelkor került elő, talán egy hét után: a sufniban bebújt az egyik szekrénybe, ahol elég sötét volt, meg a macska is fekete volt, rácsukták az ajtót és senki nem vette észre. De még csak oda se pisilt. Enni tuti nem kapott ezalatt. Szóval a macskák elég strapabírók ilyen szempontból (és vigyázni kell rájuk, mert képesek eltűnni olyan helyekre bebújva, ami sose jutna eszedbe).
2020. aug. 19. 17:48
7/17 anonim válasza:
5: nem minden macska vadászik. És nincs is mindenhol egér, elérhető madár.
A miénk vadászik, de nem eszi meg. Csak játék neki.
Na meg, ha kisgyerekük van, az is el van felejtve egy hétre?
2020. aug. 19. 17:53
8/17 anonim válasza:
"A miénk vadászik, de nem eszi meg. Csak játék neki."
mert nincs rászorulva, ez a gond a kijárós cicákkal, hogy mindent leölnek ha nem is kell nekik ha nagyon éhezne megenné
2020. aug. 19. 18:24
9/17 anonim válasza:
#8 Macskafélék a felesleget betárolják. Bár van, hogy odaadják a gazdinak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!